ikea

I onsdags åkte vi till Kalmar. Den egentliga anledning var för att äntligen få träffa Elin. Vi räknade ut att vi inte setts på 3 år. Gud va tiden går. Vi fikade på ett café inne på modehuset och bara pratade i 2 timmar. Det var verkligen kul att träffas, så nu måste vi bli bättre på att ses!

Efter det gick jag och F in på Ikea. Va lite saker som vi behövde. Hittade ett utomhusbord som var på utförsäljning. Kostade bara 500 kr nu och hade kostat 1500 kr. Helt sjukt! Ibland är det bra att vänta tills sommaren är över:) sen var vi på jakt efter en byrå till bebisrummet. Där hittade vi en kanon som skulle utgå ur sortimentet. Även den kostade 500 kr och kostat 1500 kr. Den är redigt stabil, vilket vi ville ha. Ska försöka ta kort på allt sen :)

Köpte även saker till Walk in closet, där gör vi lite åt gången för att se hur vi vill ha att:) än så länge är jag nöjd med våra köp, vi har ju oxå bott in oss nu och vet va vi vill ha. Snart är övervåningen färdiginredd som vi vill. Sen ska vi börja lite smått med källaren. Jag älskar vårt fina hus!

/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0