Minisemester

Förra helgen var vi på en liten resa. Åkte på fredag morgon och kom hem lördag kväll. Trippen gick till Ullared:) Var en mysig helg trots att F inte gillar Gekås så var han nog oxå nöjd. Hittade en massa saker, kläder, gungor, hängmatta, bebissaker och massor mer. Nu är nästan allt köpt till pyret. Det är en bilbarnstol som fattas nu och lite småsaker som inte är så viktigt. Skönt att ha det mesta klart:)
 
Påvägen dit hade vi med oss tunnbrödsrullar men hemmagjord skagenröra. Gottit! Vi stressade inte precis dit eftersom vi skulle gå där 2 dagar. Var väl framme vid 12 tiden och gick in en runda på Gekås. Sen åkte vi till campingen vid 16 tiden och checkade in. Sen när vi vilat en stund åkte vi och shoppade igen;)
 
Vi hyrde en husvagn med Ida&Sebbe. Husvagnarna var jättefräscha och var ifrån 2012. Det var hur mysigt som helst. Satt i förtältet på fredagkvällen efter vi shoppat. Spelade spel och käkade mat. Mådde dock jättedåligt på natten sen men men.
 
 
Lördagen så var vi ganska nöjda när vi vaknade så vi gick bara in och tog det lugnt i varuhuset. Hittade lite saker till och sen gick i affärena utanför. Alla var ganska trötta så vi åkte hemåt när vi var färdiga.
 
Bilen var ganska full både i bagagen och inne i sätena;)
 
/Madelii
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0