Barnvagnsdjungeln!

Gusch va det snurrar i huvudet! Inte nog med att man ska välja modell så är det hjul och färg. Iaf så kändes det för tidigt att kika på en barnvagn men visste att det var långa beställningstider och att vi skulle ha lite att fundera på. Som tur väl är så åkte vi till babyproffsen i lördags och hon som hjälpte oss berättade att de behövde vår beställning inom 2 veckor för att vara säker på att den hinner komma. De som tillverkar vagnarna har semester hela juli och leveranstiden är mellan 6-10 veckor.

Om vi beställer i augusti så kommer jag känna mig stressad över att vagnen inte ska komma i tid. Men i augusti så säljer de ut årets vagnar "billigare" men då är det inte säkert att det blir rätt färg och så kan de ta slut väldigt fort och då står man där utan vagn när bebis är här. 

Hinner förmodligen inte få vagnen i tid om vi beställer i augusti eftersom vi ska ha i slutet av september. Vi känner att det inte är värt att vänta och så är det så mycket annat man ska fixa i augusti/september så vill inte oroa mig över en vagn då!

Har bestämt oss för vilken vagn och förmodligen färg, gjorde vi nog direkt, men ack så DYRT!!!!!

/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0