Underbara sol!

Trött trött trött! I princip hela tiden. Orkar kanppt tänka. Tror värmen spelar stor roll. man är liksom inte van att vara ute i solen hela dagarna. Vätska är man dålig med att få i sig. Man tänker ju inte på sig själv så mycket, mest lilleman man bryr sig om ju. Han är ju viktigast!
 
Haft härliga dagar. Fredags var vi på dragsö mysigt. Sen på lördagen kom våra fina vänner och Eltons bästis. Vi var hemma hos oss på altanen hela dagen sen framåt kvällen åkte vi alla till östersjö. Käkade och strosade runt. Lillkillarna var så duktiga och satt snällt i vagnarna hela tiden. På söndagen åkte vi till Dragsö i samma sällskap som lördagen. Igår (måndag) Var vi i utebadet med två från föräldraguppen. Elton badade i poolen. Superkul! Får göras om snart. Nära och bra. Dock lite dyrt tycker jag!!!
 
Idag har vi handlat sen lämnade jag lilleman hos hans mormor och morfar då vi håller på i källaren men badrummet. Har slått ner allt från väggarna nu och lagt bruk i hålen. ska fortsätta imån, men nu är det tråkiga och jobbiga gjort.
 
Snart ska jag hämta hem vildingen! Va man saknar, när han inte är här.. 
 
/Madelii
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som fina sommardagar, med vänner och sol och bad :) Kul det går framåt med renoveringen

2013-07-25 @ 09:47:54
URL: http://lillyz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0