7 mars

Härliga dagar. Så underbart väder. Fredrik är föräldraledig måndagar och vi hann med massor i måndags. Tanken va ju att jag skulle jobba måndagar men ska se hur det går först att jobba varannan lördag. Va skönt att förlänga helgen och nu är det ju snart helg igen! Får se va vi ska hitta på då. Inte haft något planerat på 2 helger och det har varit skönt att bara ta att lugnt, bara vi.
 
I tisdags hade vi barnvakt för första gången. Kändes konstigt. va iväg i ungefär 5 timmar och allt hade gått kanon.  Fredrik har äntligen fått/tagit sin gesäll. Det var himla roligt att gå på för man lär ju aldrig mer få vara med om något sådant. Det var mycket folk och alla var finklädda. Sedan åt vi varmrätt och dessert innan vi begav hos hem till vår lille fine pojk. Elton sov gott hela natten sen efter lite mat utan att vakna.
 
Igår(onsdag) hade vi besök på för&eftermiddag av två från föräldragruppen. Var himla mysigt, känns lite lustigt att vi satt där i sommras med våra bebisar i magen och nu ligger de här och kan snart busa tillsammans. Vi fikade lite sen gick vi ut i det fina vädret på promenad.
 
Idag tar vi det bara lungt. Känner att vi håller på att bli sjuka igen. Jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja. Så trött på detta nu. fjärde gången i år. Kan vi få bli friska nu!!!??
 
Just nu ligger Elton och lyssna på musik. Han älskar att:) Så nu ska vi fortsätta mys.
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0