Elton 6 månader

Nu är lilleman redan ett halvår. Vart tog tiden vägen?!
 
Han är en envis lite pojk. När det gäller sömn så vill han helst vara vaken dygnet runt, man kan ju missa något spännande liksom. På kvällarna/nätterna vill han helst somna hos mamma och pappa. Då sover han som bäst. Så mysigt!
 
Helammar fortfarande men vi har börjat med lite gröt på morgonen, ibland gillar han det jättemycket och gapar efter mer och ibland bara spottar han rätt ut. Har även testa olika purerer, det han gillat mest var majspure så det ska vi testa igen. Han gillar även de söta purererna;)
 
Han vänder sig från mage till rygg och nu kan han även vänta sig från rygg till mage. Hela tiden! Det hände så mycket nu så man hinner knappt med. Lämnar man han liggandes på ett ställe har han rullat runt och ligger någonannanstans. Man förundras varje dag.
 
Han kan sitta en stund själv men oftast är det så mycket annat roligt att kolla på så då dyker han efter det, men han kan sitta länge om han har något att fokusera på. Men man måst hålla koll så han inte ramlar, så helt stabilt är det inte än.
 
Fötterna är jätteroliga att sutta på. Mamma och pappas ansikte är det bästa som finns;) och glasögonen ska vi inte ens tala om!
 
Han vill inte vara still en sekund!
 
Han är sin egna lilla invidid och har en sådan otrolig personlighet. Han är glad mest hela dagarna och man kan få fram ett skratt när som.
 
Väger 8,2 kg och 71,5 cm lång
 
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0