Hemma i kalla sverige

Nu är vi hemma på Svensk mark. Kom hem i fredags kväll. Var så skönt att komma hem till sitt egna. Framförallt att sova i sin egna säng. Vi har verkligen haft det kanon. fint väder, mellan 25-30 grader varje dag. Solen har varit framme minst halva dagen varje dag och även om det varit molnigt stundvis så har det ändå varit varmt. Vi har verkligen haft tur med vädret annars hade det nog blivit långtråkigt att vara på samma ställe i 14 dagar.
 
Det har varit så skönt och vi har verkligen hunnit vila ut för allt som komma skall här hemma. vi har umgåtts och bara haft det härligt. Maten har varit kanon men kommer nog aldrig ta all inclusive i 14 dagar igen, det bli ju lite långtråkigt. Kommer komma lite bilder så småningom när jag orkar ta tag i att.
 
Kan verkligen rekomendera Lanzarote, Plata Blanca. Hur fint som helst och stränderna ska vi inte tala om. Där spenedarde vi den mesta av tiden. Så fint vatten nästan turkost och stranden var vit sand. Ganska långgrunt så perfekt med barn. Elton älskade att sitta i sanden och leka med sina sandleksaker och bada var superskojj! Vi badade varje dag, var runt 21 grader.
 
Nu klarar vi oss nog ett tag till innan vi bokar en utlandssemester igen. Tur det om det blir enligt planerna att F kommer in på skolan.
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0