Rul

2013-02-12
 
Nu har vi kommit hem från ultraljudet. Allt såg bra ut. Det första vi fick se var att hjärtat slog, så där släppte min oro lite. Bebis rörde sig hela tiden med både armar och ben. Helt fantastiskt! Kom inte ihåg att man kollade lika noga när E låg i magen. Vi fick se allt när de mätte olika kroppsdelar. Helt otroligt att man kan se allt sådant. Man såg två armar, två händer, två ben och två fötter. Söta små fötter! Fick se i 3D även med lill plutt och vi fick oss en bild i 3D och 3 andra. Ska ramas in!
 
Vi fick även se kön, men det kommer vi hålla för oss själva även denna gången. Folk får spekulera och gissa hur mycket de vill;) Åhh va jag längtar nu. Tänk att få vara med om detta ännu en gång och framförallt, Elton ska bli STOREBROR!!!
 
Beräknad födelse är nu 16 juli enligt senaste ultraljudet. Innan har vi fått 10/11 juli enligt BIM och sen efter första ultraljudet i v.12 blev det den 13 juli. Så inte många dagar det skiljer men ändå drygt att få så många olika datum. Vilket ska man rätta sig efter?!
 
 
 
Magen innan ultraljudet:) 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0