ullared

Helt slut fortfarande efter två dagar på gekås Ullared.  Men så värt att:) Hade två mysiga dagar med mamma, syster, moster och mormor. Mycket shoppande och många skratt. På kvällen efter första dagens shopping köpte vi med oss mat till stugan.  Sen somnade vi nog inte förän ett. Låg och pratade och skrattade.  Va så övertrött;) sen vaknade jag vid halv sju första gången. Brukar ju springa på toa på natten men sov nog rätt hårt. Sen åt vi frukost vid sju och städade stugan och va på gekås strax efter öppning. Knappt några bilar på parkeringen.  
 
 Åkte hemmåt karlskrona vid tvåtiden, var väldigt nöjda allihopa då och det blev ganska så mycket folk. Vi hade iaf hur lugnt som helst dagen innan och på förmiddagen.  Så det var skönt:) Man borde alltid stanna kvar till stängning men oftast vill man ju hem i tid när nan bara åker över dagen.  Blir stuga fler gånger. 
 
Handlade en hel del till hela familjen.  Även födelsedagspresenter till kommande födelsedagar vi ska på. Skönt att ha de klart. Lite nytt till hemmet och även lite till bebis. Så nu blir det shoppingstopp ett tag framöver;) Köpte inget onödigt iaf och jag ångrar inget köp:) 
 
/Madelii
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0