Barnens kalas

Igår hade vi kalasande för barnen. Vi va 21 stycken här hemma. Som tur va så va de kanonfint väder så kunde sitta ute:)Vi bjöd på tortiliatårta/tacotårta och fika. Hade gjort en varsin tårta fast med samma fyllning. Vi har faktiskt en hel tårta kvar. 
 
Barnen har fått så mycket fina presenter.
 
E fick en fågelbogunga, spel, böcker, vattenkanna,  dockor till dockskåpet 2 biljetter till pippi teater och pengar till studsmatta. L fick en Boby car, brio tågbana, brandbil, gunga, brio dragtåg, xylofon och pengar till studsmatta. Så i veckan köper vi nog en studsmatta :) De flesta leksaker blit ju att de leker med ihop. Roligt när de inte är stor åldersskillnad så att de har nytta av samma saker. Våra presenter får ju E när han fyller år sen. L fick en ny vagn av oss och ytter kläder till dagisstart. Sen brukar vi ju inte överdriva med saker just på födelsedagar då man köper lite hela året. De får ändå så mycket av släkten. Vagnen skulle vi ändå köpa då vi sålt den andra ligg/sittvagnen. 
 
 
Leon tyckte det var gott med tårta. Först åt han själv med skeden sen när han inte fick upp mer så skickade han från tallriken. Så han hade choklad i hela ansiktet. Ett bad fick det bli innan läggdags. Elton  är inte så mycket för tårta, han ville mest öppna paket och gick gunga med morbror. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0