lekrum till barnen

Vi har planer på att göra ett lekrum till barnen i källaren.  Vi har funderat länge på hur vi ska göra  eftersom barnen ska dela sovrum sen (om vi inte hinner bygga ut). Vi har iaf ett allrum i källaren som är klinker på golvet. Just nu står det en soffa  med soffbord och sen ett matbord och stolar. Vi är verkligen aldrig i källaren och känner att vi vill göra något skoj där. Så varför inte till barnen. Eftersom det är lite kallare där nere  (kommer bli skönt till sommaren ) så vill vi ha en stor matta eller två. Antingen flyttar vi ner den mattan som är på deras rum nu och köper en ny dit. Får se lite. Väljer mellan två olika. En från Ikea och en från Mio. Super fina på olika sätt, men om det blir den svarta prickiga får den va i källaren för den passar inte i deras sovrum. Så ska klämma och känna på båda;) vill ha en gosig matta.  Har även kommit på att den med ugglor kan är för vit och blir lätt smutsig kanske. Den runda har jag velat ha sen Elton låg i magen men tycker den är lite dyr. 
 
 
 
Sen behöver det lite förvaring till leksaker mm. Och en gungstol eller fåtölj till mamman:)
 
 
Letat mycket inspiration på hur man kan göra ett roligt och mysigt lekrum. Vill ha eTT litet myshörn. Har två alternativ där. Får se vilket som blir billigast och bäst. Ska göra att själv i så fall så det får ju inte bli för avancerat. Kan iof låna mammas symaskin men har nog inte sytt sen högstadiet. 
 
 
Sen vill jag ha något tema. Typ prickigt,  randigt någon färg eller ugglor.  Beror lite vad jag hittar. Jag älskar ju ugglor men är rädd att det kanske blir för barnsligt fort  och man tröttnar. Ska bli roligt det här :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0