huset

Vi har velat göra vårt hus större sen vi flyttade in. Dock har vi inte trott det var möjligt rent pengamässigt. Nu när sambon är färdigutbildad så har vi börjat fundera mer. Jag har sedan vi köpte huset tyckt att det fattas ett rum på ena våningen, även att kunna ha ett matsalsrum. Visserligen har vi en hel källare där det finns möjlighet till två sovrum. Men källare är ju alltid källare liksom.
 
Vi har först funderat på att höja taket och göra övervåning, vi har ju redan en vind men Fredrik tycker det är för lågt i tak. Sen så känner vi att det är drygt med 3 våningar. Så nu är våra drömmar att bygga ut 45 kvadratmeter stort vardagsrum och sedan göra två sovrum ovanför. Så alltså ca 80 kvadratmeter yta.. Huset blir stort men ska vi bo här några år så behövs det.
 
Vi har haft 5 firmor här och kollat om det är möjligt. Så nu väntar vi på offerten för att se ungefärlig kostnad. Tanken är att de ska göra grunden. Allt utvändigt typ. Sen ska vi fixa inne. Hade varit så kul att få fixa lite själva då vårt hus var total renoverat när vi köpte att. Vi har en ungefärlig bild i huvudet och är nästan överens om hur vi vill ha att med trappor och färgerna. Men blir väl en annan femma när vi väl kommit igång om det nu blir så;) ska försöka förklara hur vi vill ha att någon gång:)
 
Spännande att se priser från de olika firmorna och se hur mycket skillnad det kan bli.
 
/Madelii
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0