Inlagda på barn

I fredags börjades det igen på Lilleplutt. Rosslig och hostig. Vi som precis blivit friska. Jag började oxå hosta samma dag. Iaf så blev han sämre framåt kvällen /natten på lördagen och på söndagen började det tjuta och pipa på honom.  På måndag morgon kände jag att nu får det vara nog och ringde vc för tredje gången sen januari.  Leon hade svårt att andas och andades fort hon hörde det genom telefon så vi fick en akut tid på vc. Där fick han ta prover och inhalera. Vilket hjälpte mot andningen.  Därefter blev vi inskickade till Barnmottagningen direkt.  
 
Där gjordes proverna om och de ville att vi skulle stanna tills dagen efter. Han har fått inhalera var tredje timme sen igår och han har blivit kollad. Nu väntar vi på att läkaren ska komma för vi testar en annan medicin som vi ska kunna ta med hem att inandas. Funkar den får vi åka hem på permission och sedan komma på återbesök imorgon. 
 
Har inte riktigt fått svar på vad det är men förstod det som att de behandlar att som förkylningsastma, men eftersom han är under 1 så vill man inte kalla att för det. Små barn kan bli trånga i luftvägarna även fall att det inte är förkylningsastma. 
 
Håller tummarna på att få komma hem ikväll.  Är så trött. Har inte sovit på evigheter känns det som. 
 
/Madelii 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0