Nojig

Idag är storebror hemma från dagis igen. Inte för att han är sjuk utan för att undvika sjukdom innan cypern resan. Det går nämligen vattkoppor. Nu till dilemmat. Han håller på att skolas in på sin nya avdelning som han ska börja på I höst. Nu kommer han vara borta 5 veckor sammanlagt då han va borta hela förra och gick bara igår. Och sen ska han ju inte va där så mycket mer innan vi ska ha sommarlov. Så nu är jag ju orolig att han inte ska hinna vänja sig på den nya avdelning. Tror iof att det inte blir några problem ändå, men man kan ju aldrig säga aldrig.
 
Sen är jag ju även orolig att han redan blivit  smittad. Då kommer förmodligen vi få avboka resan eftersom Leon troligtvis oxå kommer få att. Känns ju inte kul när vi ska åka med våra vänner. Men barnen är ju viktigast!
 
Vill ju att om de ska få vattkoppor att det hade varit lägligt när jag ändå är föräldraledig men då ABSOLUT INTE innan resan! Nu håller vi alla tummar. Ska även prata med förskolan på måndag igen och se vad dem tycker. Känns skönt att de bryr sig och lugnar en nojig, orolig mamma. 
 
Nu tar vi helg! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0