Det går framåt...

Hoppas, hoppas, hoppas!
Bygglovet är inskickat för ca 2 veckor sedan. Nu håller vi alla tummar, tår & tassar att vi ska få att beviljat. Hade varit så roligt att se ett projekt bli klart som vi drömt om så länge. Vi trodde inte heller det skulle vara möjligt rent ekonomiskt. Jag sitter och kollar för fullt på olika inspirationsbilder på barn rum, garderober, trappor m.m. Så roligt. Men vågar inte hoppas på för mycket, det finns alltid grannar som det sticker lite extra i ögonen på!
 
Om vi får igenom bygglovet så blir det två sovrum på övervåningen som barnen ska ha. Tanken är att de ska dela rum först, beror på hur gamla de hinner bli innan allt är klart, men planen är ju att vi ska jobba på för fullt. Vi ska ha det andra rummet så länge medans de är små. Sen blir det lite förvaringsmöjligheter beroende på hur stora vi gör rummen på övervåningen, inget bestämt än vart väggarna hamnar. Helst ska rummen bli lika stora. Planen är iaf att vi ska göra nedervåningen klar först då de kan dela på det rummet de har nu ett bra tag till. Ska bli så roligt att få välja alla saker själva. Vet hur vi vill ha att och vi är hyffsat överens än så länge;)
 
Idag kommer snickarna hit och vi ska gå igenom lite saker, vi har inte fått någon summa än mer än att de ska lägga sig lägre än den andra snickaren som vi valde först. Jag vill ha en summa, för vet att det lätt kan springa iväg. Vi är ganska begränsade vad gäller pengarna då vi inte kommer få låna mer än det vi blivit lovade nu under tiden jag pluggar. Så gäller att man kan lita på snickaren, vilket man har svårt för när man hört skräckhistorier.
 
Vi har också en tidspress på oss då vi vill börja typ nu! Det ska nämligen stå klart utvändigt innan snön kommer. Det blir ju inte så bra att ljuta en betongplatta i minusgrader heller så ja vi måste få bygglovet snart! Dock säger dem att det kan ta 6-10 veckor! Lång väntan!
 
 
 
Kolla in detta mysiga barnrum. Hade varit så fint till pojkarnas rum. Fast kanske dumt att bygga in två sängar när de ska ha ett varsitt rum sen. Men tycker att det ser så mysigt ut och smart lösning när man ska ha snedtak.
 

Kommentarer
Postat av: elsapingvin.blogg.se

Vad sött! Jag tycker inte det gör nått att bygga in sängarna så. Sen när de har varsitt är det ju helt perfekt om kompisar ska sova, eller som ett litet kryp in. Hoppas det går fort med bygglovet nu, alltid roligt att ha nått projekt för sig. :)

Svar: Ja jag älskar verkligen idén. Sen kan man ju ha att som myshörna om inte annat:)
None None

2015-10-02 @ 18:53:37
URL: http://elsapingvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0