Drar el

I helgen dras elen i utbyggnaden. Hoppas att det blir klart så vi kan fortsätta med isoleringen. De håller på för fullt där ute just nu. Svårt att vet hur många uttag man behöver och vart lampor ska sitta. Men vi har valt 2 taklampa på nedervåningen en där soffan och tv ska vara och en över matbordet och se en varsin i barnens rum. Sen vet jag inte med den lilla koridoren vad som är bestämt och i garderoben och i trappan upp. Hmm. Vet inte hur krångligt det blir sen att dra elen till taklampor om man vill ha något mer. 
 
Fönster och altandörr är nu beställt. Hittade en sida som hade 50% i rabatt månaden ut. Hur tur kan man ha? Så nu får vi samma färg på fönstren, tror jag. Vi har ju vi rött nu. Så om 3-4 veckor kommer dem.
 
Rörmokare är bokad i början av mars så vi kan få igång golvärmen. De är fullbokade så fick bli lite senare än tänkt men hinner ju ändå inte få fönsterna nu ändå så blir nog lagom:) Hinner vi kanske komma långt på de andra sakerna istället!
 
Såhär ser det ut nu invändigt. Vi har valt 2 små fönster mot vägen då vi har fönster åt alla håll och ligger typ mitt i, eller ja egentligen är det för att vi vill slippa grannarna;) vi hade först tänkt att inte ha några fönster alls där, men väggen är 7.70 m lång så det blev nog ett bra val med lite Ljus insläpp. Vi har ju även 2 stora fönster på de andra väggarna och ska ha en altandörr. De små fönsterna hamnar så pass högt upp så kommer nog inte kunna stå och kolla ut:) 
 

Kommentarer
Postat av: J

Spännande det ska bli att se slutresultatet! :)

2016-01-26 @ 09:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0