spikar innetak

Okej, tog längre tid än vad jag hade anat. Men vi är på gång. Visst hade vi lagt en hel dag hade vi varit färdiga nu, men den tiden finns ju inte när man har familj och inte vill eller kan lägga alla timmar på bygget. Detta har tagit ca 2 timmar än så länge, så räknar med några timmar till. Nu har vi fått ett flyt iaf. Det är ju ändå 6×2 meter och brädorna är 4 meter långa, så jag var  väl lite optimistisk. Sen tar det alltid tid innan man kommer på bästa sätta att arbeta på vid varje nytt moment. Ikväll när barnen somnat blir det att fortsätta med taket :)
 
Vi har ingen känsla än om det blir bra eller ej. Just nu känns hela övervåningen som en bastu med allt trä. Men blir nog bra när taket målats vitt och väggarna är gipsade. 
 
 
Det är bara det ena rummet vi sätter taket än så länge. Sen ska väggarna till rummen reglas upp. Så får se om jag målar det andra rummets brädor innan eller efter vi sätter upp dem. Är så kluven, är lite trångt där uppe just nu och ska de målas innan kan man baq måla några åt gången. Sen vet vi inte vilken färg vi ska använda för bästa resultat. Vitt vet vi att vi vill ha :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0