Elton 4 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är vår stora killensfödelsedag, hurra hurra hurra! Inte viste jag att 4 år kunde gå så fort. Att en mini människa kan ge så mycket kärlek och lycka. Han är en sådan omtänksam, kärleksfull och underbar kille. Han är en redig tänkare och funderar väldigt mycket på allt. Oftast för mycket, precis som jag. Vi älskar dig otroligt mycket!  
 
 
Tror han är riktigt nöjd med dagen. Började med skönsång, paket och frukost på sängen. Han var så tacksam för allt. Sen när Leon sov  middag fick han lite fler paket. Eftersom han mest fått kläder av oss idag tänkte vi att han skulle få välja något på leksakshuset. Men den här mamma trodde att det var öppet till kl 16 så när vi var där strax efter 15 så var det helt tomt, jaha de stängde kl 15. En smått besviken fyraåring och en mamma som kände sig megadum. Men det gick över fort för tror inte att han förstod redigt vad som skulle hända, eller självklart visste han men han är inte sådan som ska ha allt så han visste ju inte riktigt vad som fanns att välja på. Så i veckan blir det en ny tripp dit:)
 
Han fick även välja vad vi skulle äta och han älskar pommes så fick bli McDonalds.  Vi fick vänta onödigt länge på maten så vi blev bjudna på glass oxå. Ja kan man säga annat än nöjd kille efter lite bus på lekplatsen där. Vi äter sällan McDonalds men han har ju sett den där lekplatsen och tjatat att få leka där. När vi kom hem har vi busat med ballonger och fått lite annat gjort. Avslutade kvällen med en chokladbollstårta. Han älskar chokladbollar.  Nu har precis fyraåringen somnat, nöjd med sen fjärde födelsedag. Han frågade om det inte kunde vara födelsedag imorgon igen. Lilla hjärtat! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0