Ny säng

Vi vet inte hur vi ska göra med E.s säng. vi funderar på att ha den kvar i det rummet den står och ha den som gästsäng. Det är en ikeas hemnes dagbädd och den är ju 80x200 i bäddmått men kan dras ut och bli 160, vilket är toppen i ett gästrum och såslipper vi skruva isär den igen. Jag älskar den sängen och den hade funkat fint även i barnens nya rum, dock är gaveln för hög för det stället vi hade tänkt ställa den på. Därför funderar vi på att köpa en annan säng till E. Visserligen kan man planera om och ställa den någon annanstans i deras rum men vill inte bli begränsad med ytan pga en säng.
 
Såhär ser den ut han har nu. Eller hur är den både fn och praktisk? Det är hemnes gamla model och den finns inte längre i sortiment. Däremot har de en annan jag funderat på till honom och den är faktiskt lägre i gaveln. Dock känns den för "instängd" för att ha som barnsäng tycker jag. Sen är den aningens dyr oxå tycker jag. 3500 kr utan madrasser.
 
Den här har vi funderat lite på. Den känns enklare på något sätt men samma funktioner. Dock går den inte att bädda ut, men hur ofta har en 4 åring en kompis som sover över i samma säng? Och vi kommer ju ha den andra som gästsäng. Den kostar 1700 kr utan madrass, känns lite mer lagom när man ska ha det till ett barn som förmodligen kommer vilja byta i framtiden. Vi får åka och känna och klämma. var och kikade på en på jysk i helgen som oxå är ett alternativ. Den ser ut som dennna ovan fast helvit.
 
Sen finns denna oxå från ikea för 2000 kr utan madraser. Den går att dra ut som dubbelsäng oxå. jag gillar den funktionen, mest om det skulle vara så att man skulle behöva sova där någon natt så kan man enkelt dra ut, så kanske bkir en sådan här ändå. Beror på hur de ser ut i verkligheten.
 
De här är oxå så fin, känns mer som en säng när det är en hel ram och gavel. Dock är den för hög i gaveln :( Tanken är att sängarna ska stå vid den delen där snedtaket är som lägst. Iof så är det ina bekymmer med L:s säng så man hade kunnat ha E:s mot den andra väggen. Nåja återstår att se:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0