Pärlspont

Nu är takpanelen färdigmålade.  Pjuu!  Vilken tid det tagit och det har varit påfrestande på kroppen då det är jag som målat nästan allt själv. Har bara fasat över att vi har ännu mer tak att sätta i vårt nuvarande vardagsrum. Det kommer bli mycket krångligare där eftersom det är balkar i vägen och högre i tak. Vi har nu bestämt oss för att sätta färdiga skivor där. De är både färdigmålade och ganska stora. Hoppas det blir bra, det kommer spara både tid och ork!  Det är dock dyrare men Det kan ju vara värt. Vi valde inte det till utbygget för det kändes tunt och känsligt och eftersom det är 1 meters takhöjd längst in så ville vi ha något tåligt om man råkat slå i med något.  I vårt varagsrum kommer man inte kunna slå i huvudet eller något så tror det blir bra :)
 
Såhär ser det ut om man ligger i soffan och tar kort mot utbyggets övervåning. Man ser det vita taket som är färdigt.  Sen där ovanför baklarna har vi lagt brädor så länge så att det inte ska vara i vägen i utbygget, det är här ovanför (där det är text) som vi ska sätta pärlspont skivorna. Det är ca 25 kvadratmeter tak som ska upp.
 
 
Den här pärlsponten :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Men det blir nog jättefint! Skönt att få lite mindre att göra där det är möjligt. Och roligt att ni faktiskt kommit så långt nu :)

2016-09-20 @ 07:25:05
URL: http://elsapingvin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0