Tosselilla

Igår hade vi en heldag på Tosselilla sommarland. Helt perfekt ställe för barnen. Karuseller, vattenland, djur, lekparker. Vi började med att åka karuseller sen gick vi tarzanskogen med olika hinderbarnor och djur att kolla på. Där åt vi även lite piroger och rullsmörgås. Sen gick vi och åkte karuseller igen innan vi gick vidare till vattenlandet. Vattnet var tyvärr iskallt i en av de största poolerna med alla vattenrutchkanor så vi höll oss vid den andra delen. Där fanns det ju oxå rutschkanor som man kunde åka. Vi åkte på mattor och däck och barnen var så nöjda. Dock var det som Sagt kallt i luften oxå till och från då solen gick i moln hela tiden så Vi satte oss i bastun en stund för att värma upp oss. 
 
Efter badande gick vi och grillade korv. Det är så smidigt för det finns kol och många grillplatser på området. Sen åkte vi lite karuseller igen och köpte glass. Vi avslutade dagen men att leka vid alla stora lekplatser. Man brukar aldrig orka eller hinna det men vi hade bestämt att vi skulle låta barnen göra det de ville utan att stressa. Jag tyckte faktisk en av lekplatserna var bland det roligaste på hela dagen. Haha. Barnen uppskattar verkligen att man är med och leker. Det är en självklarhet för mig. Kanske för att jag är en hönsmamma men även för att jag tycker det är roligt att umgås med dem. Man ser så många föräldrar som bara sitter och solar och barnen går banannas utan att föräldrarna ens säger till. Jag blir förbannad när de inte bryr sig och berättar vad som är rätt och fel för sina barn. 
 
Vi hade iaf en helt underbar dag och det var välbehövligt att komma hemifrån. Trötta och möra var vi när vi kom hem, men så värt att. Tar ca 2 h att köra men en lagom dagsutflykt. Vi köpte biljetterna i julklapp till barnen. Hett tips för då behöver man inte fundera på om man har råd att göra något i sommar och man har en sak avklarad och betald. Det kommer vi göra i jul igen istället för att köpa massa saker som de redan har. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0