Byter rum

Nu var det dags. Efter några veckors kämpande med trotsiga barn om kvällarna så fick vi nog. Sagt och gjort så fick barnen varsitt rum. Båda var så nöjda men när det var dagra för att sova så blev Leon ledsen. Han vill ju sova med storebror. Men nu efter en vecka går det bättre. Elton har en extramadrass under sängen som Leon får ta fram om han nu skulle behöva. Men än så länge så har det inte behövts (jag har suttit hos honom tills han somnat). Båda är nöjda över eget rum trots att de saknar varandra när det är sovdags. Jag har ju gillat att de har varandra men det är ju faktiskt bara en vägg emellan dem så de är ju nära ändå. Elton behövde ett eget rum när lillebror förstör men nja de leker ju ändå för det mesta ihop. Dock är det lättar när de bråkat att be dem gå in på ett varsitt rum nu. Vi får se om de vill dela igen någon gång. Jag är för att barn delar, då har de alltid varandra som trygghet :) 
 
Ja nu när Elton fått vårt provisoriska sovrum (visste ju att vi skulle få flytta ner igen) så behövs lite nya möbler till honom, ganska kalt om väggarna så inatt beställde jag en hylla och en bokstavslampa på black friday rean från jollyroom. Perfekt. Älskar lampan och hyllan! Lampan får bli en julklapp. Ska fixa ett skrivbord till hans run oxå där han kan pyssla och annat. 
 
 
Har en liknande hylla på Leons rum och den är så fin. Funderade på en svart till Elton för hans rum ska gå i svart/vitt. Men det blir så markant så tänkte ha ramar och småplock i svart istället. Smådetaljerna i svart liksom. Spännande och roligt att inreda ett rum efter hans intressen och så. Har en tanke i huvudet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0