Fixar och donar

Här hemma fixar vi för fullt. Ända sedan vi kom hem från Turkiet har vi fixat. Nästan som en inre stress. Och varför? Jo vi har bokat en värdering för att se vad vi skulle kunna få för huset. Vår dröm är ju att bygga nytt inom de närmsta åren. Vi behöver inte stressa egentligen men man vi ju ha hyffsat iordning. Han bryr sig ju inte om det fattas lister någonstans eller om vi har stökigt. Det har han redan sagt. Men på något sätt vill man ju bli klar och detta kunde ju blivit våran morot att verkligen bli klara med småsakerna. Haha. Var egentligen påväg att avboka men vi har hunnit en hel del. Så nu håller vi tummarna på postiva besked. Det är han som hade hand om huset när vi köpte att och han såg framemot att komma och kolla på vad som hänt. Spännade! 
 
Även fall att vi lagt ner sjukt mycket tid och pengar så vill vi någon gång bygga nytt. Dels för att slippa renovera några år, dels att få ner boendekostnader/energikostnader och dels att få att precis som vi vill. Men samtidigt älskar jag vårat hus, vår tomt och läge. Kommer aldrig få ett sådant speciellt hus med sådan charm. Och utbygget, det är något specifikt, får så många fina kommentarer. Så ska vi bygga ska vi verkligen hitta en husmodell eller rita ett eget för att få det vi vill ha. Och tomten är oerhörd viktig för oss. Vi väntar på rätta tomten innan. Kommer inte bara bygga liksom. Vi ska första njuta lite v vårat slit i detta huset. Spännande att se vart livet tar vägen. Vet inte vart vi är om 5 år. Kan bara önska och drömma, inte bara vart vi bor utan överhuvudtaget. Har varit så mycket fokus på mitt pluggande så man har fått skjuta på alla drömmar.
 
Om 1 år är vi där. Så mycket vi fått prioritera annorlunda de här åren. Tänk nu är vi snart där. Året vi fyller 30. Året livet börjar! 
 
Tillsammans är vi starka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0