Bra dag

Idag har vi varit med föräldragruppen hos en av mammorna i stensgöl. Himla mysigt och trevligt. Tiden bara springer iväg med alla små bebisar, som inte är så små längre. Någon kryper redan, några sitter och någon bara rullar runt. Så härligt att se. Att det kan vara så olika. Det den ena kan kan inte den andra osv. 

Har varit på strålande humör. Glad och sprudlande. Kan det vara vädret tro!? Eller för att lilleman låtit mamma sova hela natten!? Både och tror jag :-)

/Madelii

gott med fötter

Elton har nu hittat sina fötter. Innan har han bara haft dem rakt upp i luften och kikat förundrat. Nu så drar han i dem och försöker få in dem i munnen. Oftast lyckas han och om han inte gör det blir han nästan förbannad! Söte!
 
/Madelii

Fullspäckad vecka

Har haft något att göra varje dag denna veckan. Det är rätt jobbigt faktiskt;)
 
Måndag: 5 månaders Vaccination, vägning och mätning för Elton. Kalas för lillebror som fyllde 13 år
Tisdag: Babycafé
Onsdag: träffade stephanie och lille william. sedan sa vi hejdå till Matthias som flyttat till Barcelona.
Torsdag: Föräldragruppsträff och bebismys på morgonen och på eftermiddagen bankmöte
Fredag: Babysim och på kvällen träffade vi fina vänner
Lördag: Åka och bada i varmbad och melodifestivalenmys med familjen på kvällen.
Söndag: Shopping/ handla och kvällen Me&I party (Barnkläder) hos en i föräldragruppen. var bjuden på tupperware oxå men fick tyvärr hoppa det för har ingen bil hemma.
 
Det är roligt när man har lite att göra, men samtidigt är man ju inte van vid det så det tar ju på krafterna. Jag går ju överallt oxå så man är ju helt slut efter att ha gått i snön med barnvagn. Bra träning;)
 
/Madelii
 
 
 
 

Älskade liten♥

Nyfödd liten Elton. Gud va tiden går:`)
 
 
 
Vådå att man inte kan hålla tårarna tillbaka!
/Madelii

babysim

Igår va femte gången vi va på babysim. Elton har utvecklats mycket sen första gången. Innan har han bara myst runt. Nu sprattlar han med benen och armarna. Det är så sött, ser ut som han försöker simma. Vi övade även lite dyk, men jag droppade inte hela huvudet på honom. Tog typ bara till näsan. Nästa gång skulle vi nog testa hela huvudet.

 
/Madelii

potatismos...inte gott alls!


Elton 5 månader

Idag är busen 5 månader. Har varit och vaccinerat E idag. Blev lite gnällig efter andra sprutan men somnade i vagnen påväg hem.

Tycker inte det är så stor skillnad på saker han kan. Han håller på med massa olika ljud hela dagarna. Spotta är oxå kul! Vi har testa lite smakportioner. Men han spottar nog ut mer än vad han sväljer. Sötisen. Ger ju bara 1 krm ungefär än så länge.

Han är stabil och snart kan han nog sitta helt själv. Gillar att stå i mamma och pappas knä, då är han nöjd. Kan stå hur länge som helst, självklart måste man ju hålla i han. Gillar inte att ligga på mage allls. Men rygg är ju skoj. Gillar att ligga i babygymet. Har vänt sig några gånger från mage till rygg. Är påväg att vända sig från rygg till mage men armarna är i vägen. Sötis!

Gillar när man sjunger. Så det gör vi hela dagarna. Han tycker även att Sessan är intressant.
 
vikt 7625 g längd 69 cm.
 
/Madelii 

Feb. 08, 2013

För 1 år sedan så kom det där glädjande beskedet. Ett mycket efterlängtat pluss! Då jag (för de va ju bara jag som visste) fick reda på att något underbart växte i magen. En helt otrolig känsla och overkligt. Ofattbart och alldeles underbart.

Tänk att nu har vi honom hos oss. Som vi längtade och det kändes så långt borta för 1 år sedan. Man ville bara att det skulle bli september. Denna längtan efter sitt egna barn!

Jag är så lycklig!


/Madelii

7 februari

Sjukstugan här hemma. F är oxå sjuk och hemma från jobbet. Drygt! Andra gången i år vi mår skit. Hoppas det vänder snart för det är inte alls skoj. Så tråkigt att bara vara hemma. Försökt att städa lite i omgångar, hatar när det ser stökigt ut!

/Madelii

snabbkik på köket


shopping

Hittade massa fint till lilleplutt på rean för ett tag sen. 150 kr för allt det där! :) 2 st pyjamas och 5 st boddys.

3 februari

Ligger här i sängen och gosar. Elton är på strålande humör som vanligt. Han vaknar alltid med ett leende och ligger och pratar. Idag är jag trött däremot då jag känner att jag håller på att bli sjuk igen. I alla fall glömmer man det fort när man har en go liten unge i sängen.

Verkar bli fint väder idag så ska snart ut med Sessan. Hon är en riktig sömntuta på morgonen men det gör inte mig något, då behöver jag inte stressa med att gå ut med henne.

Nu ligger Elton och dra i mig, verkar ju kul eftersom han skrattar. Sötis!

/Madelii

RSS 2.0