Elton 8 månader

Denna lille plutt är redan 8 månader. Jisses!
 
Han började att ta sig fram genom att ligga på mage och dra med båda händerna, såg riktigt ansträngande ut. haha. men fram kommer han. På sin åttarmånadersdag (lördags) kom han faktiskt på hur man kryper! Nu kryper han, och fint oxå. Han kryper riktigt ordentigt med båda benen. Herregud! Nu blir det liv här hemma! Så roligt:) Jag blir lika förvånad varje gång han kryper. Helt otroligt att de kommer på hur man gör bara så där:)
 
Han klättrar, ställer sig upp och står. Han tycker det är det roligaste som finns. Klättra i mammas eller pappas famn. När jag bäddade sängen häromdagen så ser jag plötsligt i ögonvrån att Elton rest sig upp mot sänggaveln och står där så fint och stabilt. Detta barn! Så liten och så duktig:) Han är inte så stabil än att man vågar låta han stå själv, men snart så.
 
Han sätter sig upp själv när han egat på magen eler krypit.Helst vill han sitta på knäna.
 
Han har blivit mer kelen nu oxå. Han blev det efter att han varit sjuk, innan har han inte haft den ron i kroppen utan bara velat göra massa andra saker. Nu vill han kela massor, särskillt på kvällen innan läggdags. Så mysigt!
 
Vikt: 8,9 kg
Storlek: 74 & 80
 
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0