Lanzarote-2013

Tänkte skriva om vår senaste resa. Har ju mest bara visat bilder. Resan gick ju som sagt till Lanzarote Playa Blanca. 2 veckor all inclusive. Egen bugalow.
 
Resemålet. Själva Lanzarote var väldigt familjevänligt och lugnt. Inte mycket fyllor som på andra ställen vi besökt utan här var det lugnt om kvällarna i alla fall va vi tyckte. Väldigt fint ställe och bra läge. Tog 5-10 min att gå till stranden och det var väldigt enkelt att ta sig dit med vagn. Stranden va lång och väldigt fin vit sand. Långgrunt vatten och bara sandbotten. Knappt några vågor då det var lite "inringat" av stora stenar. Vi låg inte vid poolen en enda dag faktiskt, där kunde vi inte ligga i lugn och ro då lilleman ville röja runt och sen var det för kallt i vattnet, var varmare i havet.
 
Vi hade ju som sagt all inclusive då allt ingick. Det var varierad mat med olika tema varje dag som blev samma veckan efter. Kan rekomender att ta all inclusive men inte i 2 veckor. Nästa gång vi åker iväg längre tid så blir det halvpension. Dock så hade maten blivit enformig om vi inte hade haft all incusive då det var samma mat på restaurangerna runt omkring och det är så mycket smidigare när man har barn att bara gå och sätta sig på hotellet och ta vilken man man vill. i åt ute en dag men då blev det pizza;)
 
Boendet var verkligen kanon. Stor bungalow som var lika stor som vår förra lägenhet. 1 stort sovrum med garderober, ett vardagsrum med hörnsoffa, tv och matbord. Sen var det ett ganska stort kök och toa med badkar. Verkligen kanon med en livlig ettåring istället för att bara ha ett hotellrum liksom. Så detta kommer vi kika efter nästa resa.
 
Resa med barn. Eftersom vi var iväg när lilleman var 7 månader och det gick ypperligt då så tvekade vi inte alls på att boka 14 dagars semester nu när han var 14 månader. Flyget gick kanon både dit och hem då vi fick en hel rad och han fick en egen plats. Annars ska man ha dem i knät ju och det hade blivit lite jobbigare då han aldrig vill sitta still. Bussresan tog 20-30 min till hotellet vilket var lagom. Tror egentligen inte att Elton ville hem, han hade det nog för bra med allt badande, umgås med både mamma och pappa hela dagarna, äta gott och bara hitta på massa bus. Kommer garanterat att åka på semester igen men det får vänta tills 2015 i så fall. Har ju ändå varit iväg 2 gånger 2013 och 3 veckor samanlagt så vi får nog vara nöjda med det:)
 
Vi är verkligen kanonnöjda med resan och det var verkligen skönt att bara få vara och hinna slappna av, vilket jag inte bruka hinna på 7 dagar.
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0