Malmötripp

Vår tripp till malmö, Var ju som sagt en överraskning till min kära sambo som fyllt 25år. Vi hade det hur mysigt som helst. Hade inte planerat så mycket mer än en god middag ute på restaurang.  Sen hade jag kikat reda på vad man kunde göra om tiden fanns över. Vi åkte som sagt med våra vänner där J oxå blev överraskad då han fyllt 30år. Ingen av dem visste något och inte heller att vi skulle åka tillsammans.  De gissade hej vilt hela bilresan vart vi skulle och vad vi skulle göra.  Vi bara skrattade åt alla gissningar och lurade dem lite;) 
 
Vi bodde på ett scandic hotell i Malmö.  Jätte centralt.  Var verkligen kanon. Både rummen, servicen och frukostbuffén. Sen var det ju ett plus att vi inte behövde gå långt till shopping och restaurang då jag hade ont när jag gick. 
 
Vi började med att checka in när vi va framme.  Medans killar stannade på rummet och drack öl smög vi oss ut och kikade efter en restaurang vi blivit rekommendera.  Menyn verkade jättebra och det var en redig grill restaurang.  Perfekt till grabbarna som uppskattar en riktig köttabit;) Sen gick vi en sväng på stan allihopa för shopping och bara strosade runt i det fina vädret innan vi skulle fixa oss iordning för middagen.  
 
Restaurangen var verkligen över förväntan.  Hur gott som helst! Man fick se när de grillade köttet och allt va så fräscht. Vill dit igen! Vi gick sedan vidare till harrys för lite dricka och sedan avslutade vi kvällen i lobbybaren på hotellet.  Bra dag/kväll!
 
 
Söndagen hade vi tänkt ta en guidad båttur i malmö, men bestämde oss för att bege oss hemmåt och stanna på vägen istället. Blev ett stopp i Åhus för ett dopp i vattnet och en glass. Sen kände vi oss nöjda och åkte vidare hem till våra små busfrön som vi saknat♥
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0