Fixa och dona!

Tvätta. Städa.  Tvätta.  Diska. Plocka. Packa.  Tvätta lite till. Ja det är vad jag gjort de senaste dagarna.  Vill ha allt iordning när vi kommer hem och ingen tvätt i tvättstugan.  Nu ska allt torka, vikas, packas i resväskor och sen håller jag även på med julpyntet så det är uppe när vi kommer hem till andra advent.  Sen måste vi hinna ta julkort och beställa dem. Suck! Vet inte hur vi ska hinna allt innan torsdag kväll.  Men är en bra bit på väg. Nä nu ska här strykas julgardiner;) Tror inte vi hinner fixa med julkorten.  Hmm! 
 
Resfeber? Ehhm... JAAAAA!
 
/Madelii
 
 

Beställt klipptid

Ska klippa mig veckan efter vi kommer hem.  Men kan inte bestämma mig.  Behålla längden, klippa lugg eller klippa av allt?! Först hade jag bestämt mig för lugg och behålla längden.  Men det kanske inte funkar med glasögon? Har ju det hela tiden.  Sen märkte jag att jag tappar mycket hår nu när jag äntligen fått ut längden och tjocklek på håret. Då tänkte jag att jag lika vä kan klippa av att! Vill inte ha tunt långt hår som bara "hänger"!
 
 
Trivdes bra i kort. Blir mer en frisyr liksom. Velpluttan här! 
 
/Madelii
 

Snart semester

Om 1 vecka sitter vi på flyget till Lanzarote.  Ska bli skönt att komma iväg och tänka på annat.  Hoppas bara vi har tur med vädret och att flygresan flyter på bra med två barn. Först blir det bilresan på 3 h sen väntan på flygplatsen och sen skulle flyget ta 6 h. Sen var hotellet ca 15 min ifrån flygplatsen. Längtar som tusan, även fast att jag är nervös! 
 
Eltons första flygresa gick till Menorca!
 
/Madelii

Bättringsväg

Jag är på bättringsväg.  Har inte lika ont i magen längre, men smärtan finns där. Vet i tusan vad det kan vara. Tror det är en långdragen magkatarr.  
 
Hoppas jag mår är bra tills vi åker.  Vill inte må dåligt när vi är utomlands. 
 
/Madelii

pissvecka!

Riktig skit vecka rent ut sagt. Måndagen var mindre rolig sen har det bara fortsatt. Fick jätteont i magen redan på måndagskvällen och sen dagen var det bara värre.  Illamående och svimfärdig.  Kunde inte äta, men kände mig ändå hungrig.  Tänkte att nä nu kommer magsjukan! Sen har jag mått så hela tiden, även vaknat och haft ont på natten.  Funderar på magsår eller magkatarr för tänkt mycket på det där tråkiga och så. Men vet inte.  Hoppas att det går över efter helgen.  För läkare går jag inte till. Kass sjukvård som bara säger att allt är psykiskt hela tiden! 
 
 
/Madelii

Tråkiga saker!

Just nu känner jag mig så ledsen.  Har hänt en sak och det känns så jobbigt att inte kunna hjälpa.  Igår försökte jag hitta på saker för att tänka på annat.  Men inte lätt.  När älsklingen kom hem från jobbet bröt jag är ihop. Men allting löser väl sig på ett eller annat sätt.  Hoppas bara på det bästa. Jag kan bara inte fatta och är väl lite i en chock! 
 
Vill bara ha svar...
 
/Madelii

1 år sedan

För ett år sedan fick vi reda på att Elton skulle få ett syskon och vi bli föräldrar igen♥ Slog in testat och pyjamasen i ett paket och gav som farsdag present♥ Helt otroligt att detta knytet va det där sträcket♥
 
 
 

Utveckling

Elton har blivit så duktig på att prata. Vi förstår det mesta han säger.  Annars gör han sig förstådd;) Han säger flera ord ihop nu och så man hör klart och tydligt.  Igår så ringde F och E ville svara. Då sa han att "Leon sover vagn". Sen har han fått för sig att när F jobbar säger han "pappa flyger flygplan". Sa ju det någon gång att pappa skulle flyga flygplan när han var i sthlm så nu tror han att F gör det så fort han inte är hemma.  Gullunge♥
 
Idag när han vaknade så tog jag av blöjan. Sen när jag skulle hämta en ny blöja sa han bajsa. Då sa jag att han skulle sätta sig på pottan.  Tänkte om han var kissig. När jag kom tillbaka hade det kommit lite av nr 2. Innan har han bara kissat.  Sen satte han sig igen efter någon minut och då kom det både och.  Så stolt han blev. Vi har ju potttränat ganska länge och han var duktig i början.  Sen så var det väl inte lika roligt längre. Men han är väl medveten om att. Men nu verkar det vända igen.  De övar ju på dagis oxå. Hade varit skönt att slippa blöjan snart, men inget som går att tvinga fram. 
 
Här leks det med trolldeg:)
 
/Madelii

Leon 4 månader

I måndags blev Leon 4 månader.  Jises va fort tiden går! 
 
L är en glad liten skit. Han vaknar med ett leende och jollrar.  Det bästa som finns att vakna till. Han är glad hela dagarna och det räcker att bara titta på han för att få ett megasmile. Go unge♥ 
 
Han är envis om dagarna och vill inte sova.  Du blir han övertrött och gnällig. När han väl somnar vid den tiden kan han sova ca 2 timmar.  Lite olika. 
 
Han förstår nog inte att han är så liten.  För han vill mer än va han kan. Helst skulle han nog vilja sitta helt själv, men stabiliteten är inte där än;) 
 
Han jollrar mycket och testar sin röst. Han piper och har höga ljud för sig, inte riktigt så högljudd som Elton va. Det kanske kommer. 
 
Han har börjat greppa saker, men än så länge har han nog mest tur när han får tag i något.  Men när han fokuserar så går det bra. Sen ska det direkt in i munnen  verkar klia på honom.  Tycker allt att det får dröja med tänder.
 
Storlek 62 är på gränsen nu så får plocka fram resten av 68. Ska bli spännande att se vad han väger nästa vecka:) uppdatera då. 
 
Helammar fortfarande.  Väntar nog någon månad till första smakprov.  Beror på om han är nyfiken eller inte. 
 
vikt:
Längd:
 
 
 

Jobb

Denna veckan har jag jobbat lite för karamellkungen.  Ni vet det är ju halloween och det är ju en av de större högtider inom godis;) Har gått bra, Elton har varit på dagis och Leon har varit hemma med sin mormor.  Jag har varit hemma på rasterna och ammat. Nu blir det väl inget jobb förän till jul:) Kul att hoppa in och jobba lite.  Då uppskattar man mer att vara hemma sen. 
 
/MMadelii
 

RSS 2.0