Tröttis

Idag är jag faktiskt seg och trött. Skulle behöva sova några timmar men finns aldrig tillfälle till det. Elton ska ju helst inte sova på dagen för då vill han inte sova på kvällen men ibland får han sova 30 min om han är jätte trött och då är ju givetvis Leon vaken.  Slår aldrig fel. Leon har sovit hela nätter ett bra tag nu. Men denna veckan vaknar han och inget funkar mer än mat. Är väl därför man känner sig extra seg. Nåja sova får man göra i nästa liv kanske;)
 
Hur trött man än är ibland så räcker det att kolla på sina barn. De ger så mycket kärlek och glädje.  Som i morse vaknade Elton av att Leon gnällde.  Då vaknar han med ett Leende, sätter sig upp och gör så att Leon blir glad.  Så ligger de där och skrattar ihop. Helt otroligt att en lite bebis tycker om sin storebror så mycket redan och storebror är helt frälst i lillebror.  Klappar, pussar, ge napp osv. Mina fina killar♥ 
 
 
/Madelii

Eltons födelsedagskalas

Det var inte så lätt att göra tårta i lugn och ro med en nyfiken 2 åring springandes runt mig. Men det gick;) Han älskar ju bananer i pyjamas så temat var enkelt att välja till hans kalas. Köpte servetter, tallrikar, muggar och ballonger med bananer i pyjamas på. Han blev så glad när vi kom in med tårtan och sa "baaan" som han kallar dem. Sötisen! 
 
 
 
 Han fick så fina presenter.  Tack alla! 
 
/Madeliie

2 åringen

I torsdags fyllde Elton 2 år♥Vi sjöng för honom innan pappan åkte till jobbet på morgonen.  Väckte han mycket tidigt med sång och frukostbricka kl 6 på morgonen.  Först vaknade han inte men sen låg han bara och log.  Min söta stora kille♥
 
 
Idag blir det kalas. Vi ska vara i klubbstugan då vi blir så många. Temat blir bananer i pyjamas.  Han älskar ju bananerna.  Igår höll vi på med tårtan.  När jag väl gjort en fin figur i sockerpasta så lyckas Elton sno den och ta ett bett snabbt som tusan. Bara att börja om;) Han har redan smakat ena fyllningen och sa "mmmm". Hoppas de andra gillar den oxå, men huvudsaken är att födelsedagsbarnet gillar den;)
 
Bilder kommer att komma inom några dagar:) 

Onsdag

Idag har vi haft vänner på besök några timmar.  Elton har lekt med kompis och mammorna har pratat av sig. Hinner gå för lång tid mellan gångerna tyvärr. Grabbarna lekte på bra. Det är skoj att se:) Det skiljer 5 månader på våra stora killar och 3 månader mellan våra små killar.  Så roligt de kommer ha sen och vi lär väl slita våra gråa hår;) 
 
Idag blir det nog en mysdag när pappan kommer hem från jobbet.  Han har ingen träning ikväll. Så så lite familjetid är uppskattat. Imån ska han nämligen jobba både dag och natt och så är det match däremellan.  Idag Blir det kyckling, potatisklyftor och tzatsiki till middag.
 
Imån fyller min stora prins år! 
 
/Madelii

Otursvecka

Förra veckan hade Elton verkligen otur. Stackarn! Först spräckte han läppen på rutchekana i vämöparken. Sen i lördags så brände han sig rejält på min platttång. Gud va ont det gjorde i mamma hjärtat! Ringde 1177 och fick lite tips och råd. Dagen efter åkte vi och fixade saker att plåstra om han med. Men eftersom han inte lät det sitta fast fick vi besöka vårdcentralen idag och de fick kolla på att. Än så länge såg det fint ut och om det blir värre får vi komma igen. Håller tummarna att det inte blir infekterat. Han vill ju inte ha bandaget på och blåsan har lossnat så det är ett öppet sår:(
 
I söndags åkte vi till en lekpark och även där slog han sig. Så han fick ett jättestort blåmärke på kinden.  Mammas plutt.  Nu får denna veckan bli lugn då han fyller år. 
 
/Madelii

Leon 2 månader

I veckan blev Leon 2 månader.  
 
Han ler mycket.  Jollrar och när man pratar med honom svarar han. Han har även hittat sina händer.  
 
Vi har fått hyffsad rutin på saker och ting.  Han sover oftast eb längre stund när Elton är på dagis.  Sover bra om nätterna och vaknar 1 gång för mat och sover vidare efter det.  Givetvis så kan han oxå ha sämre nätter. På kvällen är han lite gnällig och vill bara vara nära. Svårt att komma till ro. 
 
Han väger nu 5815 g och 58 cm lång. 
Liten knubbis är han allt. 
 
 

2 september

Herregud! Ny månad igen. Eltons månad. Han fyller ju faktiskt 2 år nästa vecka. Min lilla pojk. Och imorgon blir Leon 2 månader. Helt otroligt va fort dagarna går! 
 
Måste ta tag i att skriva om förlossningen så länge man minns. Får försöka göra det snarast! Kommer ju ta lite tid att skriva så gäller ju att man har lugn och ro. Om det nu går med 1 vilding och 1 bebis?;) Får väl annars ta mig tid:) 
 
Ska snart hämta hem Busungen från dagis. Saknar honom när han är där. Men han behöver ju komma ut och träffa barn i sin ålder.  Sen lär han sig så himla mycket. Något nytt varje dag. Han är så rolig med sina uttryck och pratar hela tiden.  Vi förstår han mer och mer. Älskade ungar♥
 
 

RSS 2.0