Det går framåt

Det händer lite hela tiden på bygget. Snickarna hann få taket tätt innan jul. Sen fick vi en lista på vad vi kan göra fram tills de kommer igen. Så sambon och hans lillebror  har satt dit läkt på två av väggarna på sidorna och även reglarna vågrätt, så vi kan panela sen. Den sidan ut mot vägen är lite krångligare då det är högre där, men han har påbörjat där oxå. Vi måste ta tag i att  beställa fönster och altandörr. Helst idag. Vi har bara dragit ut på att då det är så dyrt! Igår fick vi även reda på vart första fakturan hamnade på. Jises vad det springer iväg fort. Hade ju 3 snickare här veckan innan jul för att de skulle bli fortare färdigt och ja de jobbade på riktigt bra. Så vi har inget att klaga på:) Skönt om det blir färdigt så fort som möjligt ju. Vill börja fixa invändigt ju:)
 
 
 
 
Jag har som uppgift att städa upp runtom huset och inne i utbyggnaden. Ligger spillvirke överallt. Det tar sin tid kan jag lova för allt ska sorteras. Sen så fort F kommet in från bygget måste jag ju plugga. Så ja det är en hel del att stå i, för plugga går inte med båda barnen inne;) The huligans!  
 
Måste bara säga att vi haft himla tur med vädret än så länge. Vi som trodde det skulle vara kallt och snö. Så tummen upp för det! Dock lär det väl komma snart men nu är det "viktigaste" klart så känns ju skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0