Leon 8 månader

Igår hade vi hembesök från BVC.  De vägde  Lilleplutt och kollade hans utveckling.  Skulle få info om säkerhet i hemmet, men behövdes inte.
 
Han gör många olika, konstiga  och roliga ljud.  
 
Han är på g att börja krypa, står och gunga på knäna.Han kommer fram på sitt egna lilla vis dit han vill. Vet inte riktigt hur men kanar väl på rumpan på ett konstigt sätt. 
 
När han hamnar på magen så kan han ta sig upp och sätta sig på rumpan igen. 
 
Han reser sig nästan mot saker. Eller han försöker och hamna på knä. 
 
Han är väldigt nöjd att sitta på golvet,  är det något han inte når så löser han det. 
 
Sover fortfarande dåligt men är inte varje natt längre. Somnar runt 19-20 på kvällen. Sen är det jätte olika när och hur många gånger han vaknar, men minns inte när han sov mer än 3-4 timmar i sträck. Sen vaknar han alltid mellan 6-7 och vill inte somna om.  Han sover sedan någon gång  mellan 9-11 beroende på när jag lyckas få han till att somna. Sen sover han igen en stund vid 14 tiden  och sen kan han bli trött vid 17 igen. Så han sover 2-3 gånger per dag. Vill inte att han sover så sent då han inte vill somna på kvällen sen. Så får väl skjuta lite på den på eftermiddagen.  Så blir det 2 gånger på dagen.  
 
Han är ett litet matvrak. Skulle  nog kunna äta hur mycket som helst. Oftast får han en smörgås på morgonen.  Sen vid 9 tiden gröt. Kl 12 mat. Kl 15 mat och vid 18 gröt.  Ammar lite mellan måltiderna om det behövs  men inte ofta. Han tuttar bara några minuter så och ibland blir det inget alls på dagen.  
 
Inga tänder än så länge. 
 
Vikt : 9.5 kg
Storlek: 74
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0