Trädgårdsplaner

Ända sen vi flyttade in i huset har vi inte riktigt vetat vad vi vill göra med trädgården. Den är ju rätt so (1500 kvadratmeter) och så är den sådär ljuvligt vildvuxen. Egentligen behöver vi inte göra så värst mycket nytt utan mest sköta den liksom. Men jag vill iaf ha ett litet land där jag kan odla lite bär och annat gott. 
 
De som bodde här innan har ju inte skött trädgården så värst mycket då fokus förmodligen var att totalrenovera huset i 4 år och sen sälja;) Jag har varit ute lite varje år och klipp ner grenar på buskar och träd som stuckit ut. Denna sommaren har vi sagt att vi ska lägga mer fokus ute. Om vi inte ska bygga ut förståss. 
 
Har hittat lite inspiration. Funderar på att lägga singel på en yta och ha ,pallkragar att odla i. Kanske ha 4 stycken till att börja med. Vi har ju ett ställe i trädgården där vi ha krusbär och svarta vinbär så ska försöka fixa lite där. Hade varit bra att samla allt på samma ställe liksom:) Jordgubbar är ett måste, så det blir det första att plantera. 
 
 
 
 
/Madelii
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0