Ritningar

Förra veckan ringde arkitekten. Han ville att vi skulle komma och kika på husritningarna. Så nu väntar vi bara på att de ska justeras lite invändigt. Tanken var ju att vi skulle förlänga huset exakt som det ser ut utvändigt. Men vi vill vinna yta på höjden så att vi kan få två sovrum på ovanvåningen. Beroende på hur mycket berg och sten vi får bort på marken ju bättre blir det. Mig gör det inget att taket blir högre på utbyggnaden, jag vill att det ska synas att det hänt något nytt:) Tror min sambo tycker likadant nu när han ett ritningarna. Plus att vi kan höja taket lite till om vi vill för att vinna mer höjd på ovanvåningen.
 
Det längst till höger längts upp är utbyggnaden, där man ser att taket höjts. Vi ska ha en altandörr så man kommer ut till trädgården och badtunnan smidigare. Spännande! Nu väntar vi på att ritningarna ska bli klara så vi kan skicka in om bygglov. Allt annat är klart med banken! Håller tummarna!
Har fler ritningar invändigt men eftersom det ska justeras lite så får ni vänta med att se dem. Sen har vi inte riktigt bestämt exakt hur övervåningen ska se ut, det kan man bestämma sen, men vi ska i alla fall ha två sovrum där uppe som barnen ska ha sen:) Sen vet vi inte hur stora de ska bli, om det bara blir två rum och garderober eller om vi ska ha ett litet mysrum. Det får vi känna efter innan vi slår upp alla väggar:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0