Går framåt

Igår kom min moster hit så vi började med att kvistlack taket som ska vara på övervåningen. Vi har valt att sätta råspont som sedan ska målas vitt. Det var ca 127 brädor 4.5 meter långa. Så tog lite tid, men med sällskap så kändes det som att tiden bara flög iväg. Vi blev klara med alla brädor. Så nu ska jag bara bestämma mig om jag ska måla dem  innan eller efter vi satt upp dem i taket. Hmm. 
 
Ett gäng brädor som är färdiga med kvistlack. 
 
Sen har sambon börjat med väggarna upp. Våra planer har gått i stöpet och vi måste få klart det mesta där uppe med innan byggnadsnämden ska besikta utbygget. Innan det är besiktigat får vi inte "nyttja" rummen alls :( vår plan var ju att göra färdigt nedervåningen och flytta in alla saker där och sedan fixa där uppe när vi har tid. Nu har vi en press på oss även där uppe. Vill slippa bo i detta kaoset med 2 barn. Barnen tycker det är superskoj att klättra i trapporna och springa i byggdammet,   dock tycker inte vi det då det kan ligga farliga grejer i vägen. 
 
Halvvägs med osb på ytterväggarna uppe. Det är egentligen inte mycket kvar uppe men känns drygt att påbörja det när det är kaos nere. What to do?! 
 
Ikväll ska vi fortsätta med osb och kanske måla sista biten på nedervåningen som inte blivit målad än. Där är nu spacklat och slipat för målning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0