Golvspån

Nu är alla skivorna utlagda på övervåningen. Fattas 3 stycken, dels för att vi ska komma upp och så behöver vi köpa dem oxå;) De här golvspånskivorna tog lite tid, de ska både limmas och skruvas fast. Men min sambo är så duktig. De är skåror i dem för där på ska de på en golv värmeplåt som sedan golvvärme slingor ska läggas i. Ja det blir golvärmen även där uppe då det knappt skulle skilja något i pris och så slipper vi dryga (fula) element. Vi har även isolerat golvbjälklaget med den isoleringen som F:s pappa jobbar med. Nästa steg är att isolera taket:) Så först ska vi sätta väv i taket och regla. Får se om vi hinner ikväll när barnen somnat. 
 
 
 
Förresten så blir det 1 meter i höjd vid snetaket längst ut och vi fick högre i takhöjd i mitten än vad det var räknat på från början eftersom vi kom ner längre med plattan. Tummen upp för det! Jag var ju orolig att rummen skulle upplevas små om det blev för lågt i tak. Rummen blir ca 12 kvadratmeter var sen. 
 
Allting tar sin tid nu när vi gör allt utan snickare. Men vi har ingen brådska då barnen fortfarande kan dela rum och lånet för utbyggnaden redan är inbakat i huslånet. Vi slipper därför de höga räntorna eftersom vi värderade huset innan och fick ta lånet i själva huslånet. Däremot vill vi vara färdiga typ igår ;) men vi förstår ju att det inte går med två småbarn, jobb, träningar och plugg. Vi gör så gott vi kan och hinner :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0