Grymt rastlös!

Hela vår eldiga helg gick åt skogen pga alla baciller som härjat. Vi skulle egentligen ha påskmiddag här på söndagen men fick ställa in. Så jäkla typiskt att bli sjuka när vi väl är långlediga liksom. Vi har iaf varit ute i trädgården lite, jag har krattat löv medans barnen busat av sig. Vi har tagit fram fågelbogunga som barnen  älskar,  sen älskar de även att sitta och gräva i våra mindre smickrade jordhögarna som blivit efter Grävningen av utbyggnaden ;) Tur någon tycker dem är roliga i alla fall ;) planen är att jämna ut trädgården  med dem sen. 
 
 
 
Bygget har stått still sen i fredags. Då hann vi isolera färdigt väggarna med det tunna lagret  sen så har väggen rivits på övervåningen. Egentligen skulle vi sätta osb men kom på att vi måste vänta på att elektrikern kollat all dragen el. Dumt att bygga in det innan kanske! Så nu är fokus att dra färdigt all el på övervåningen och lägga golvärmen där uppe. Sen ska elektrikern och rörmokare komma så efter det kan vi nog sätta osb. Är fortfarande mycket runt omkring som kan göras innan ändå. Så nu måste vi bli friska! 
 
To do
*Flytta byggställning CHECK
*Lägga sista spångolvet CHECK
*Dra el på övervåningen 
*Lägga golvvärme på övervåningen 
*2 fönster 1 altandörr 
*Panela sista biten på gavel CHECK 
*Takpannor och läkt
*Låda 
*Ta bort väggen mellan  utbyggnaden och vinden CHECK 
*Ta bort spån på befintlig vind
*Städa (får man göra mellan varje moment;) 
 
Detta kan vi göra innan, men vissa saker är inte lika bråttom som andra. Men saker att göra har vi så det inte blir stillastående helt. För hur tråkigt vissa saker än är så måste vi ändå göra att. Vi har inte snickare till hjäkp längre heller. De var här 4 dagar i januari sist. Så vi gör allt själva med lite hjälp ibland från släkt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0