Underbar helg!

Vi har haft en toppen helg. I fredags var vi i Nybro på julfirande (lite sent som vanligt men vi fick inte ihop en tid innan alla). Barnen fick fina julklappar, vi åt god mat och spelade julklappsleken.  BArne var så trötta och somnade fort i bilen hem. Jag tycker dock det är otäckt att åka bil när det är 15 minusgrader och dåligt väglag. 
 
Lördags var vi i byns skidbacke och åkte pulka. Jisus vad det gick. Det är ganska brant och man behöver inte gå högt upp när barnen är mindre. Det var iaf lyckat tills Leon började gnälla över att han frös om händerna, Väldigt konstigt eftersom han inte ville ha vantar tycker jag. Elton var överlycklig hela tiden och vi avslutade med att köpa en korv som de stod och sålde vid backen. Sen åkte vi till F:s kusin på bullfika innan vi åkte hem för att laga pepparbiff klyftpotatis Och tzatsiiki. Väldigt gott! 
 
Idag har vi myst hemma i soffan, spelat spel och även passat på att vara ute i snön innan den försvinner.  Har en känsla av att den töar bort snart. Vi gick med barnen på vägen upp till crossbanan. Det var verkligen toppen för det var tillplattad på vägen och det är småbackar hela vägen. Vi gick inte hela vägen upp för barnen var hel nöjda men hörde att det var roligt att åka även på crossbanan. Får bli ett annat projekt tar ca 30 min att gå dit när det inte är snö ;) Sen gick vi hem och lagade lövbiff, kryddsmör och cashed potatis. 
 
 
Hela helgen har vi även hållt på med fönsterbrädor, foder och lister. Fönster och lister runt uppe är klart. Nere är alla fönster brädor klart och det är bara ett fönster som saknar lister.  Snart är även alla golvlister på plats nere. Det blir så fint och det känns som att det inte är lång väg kvar innan vi kan "flytta" in. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0