Försöker att glömma men samtidigt vill jag föralltid minnas. Många frågor som väcks utan att få några svar. En ångest, en vrede, en sorg. Känslan att man inte kunde göra något hur mycket man än försökte. För jag försökte hjälpa, försökte stötta i många år.
 
Det var fel person som rycktes för tidigt från oss och det gör ont inom mig fortfarande och kommer alltid att göra. För varje ung människa som försvinner i vår omkrets för varje gång rycks de där känslorna upp. En första kärlek och min första "pojkvän" i mellanstadiet som sedan i tonåren blev min bästa vän. Någon som jag kunde lita på och aldrig några bekymmer. Saknar den där tiden då inga bekymmer fanns.
 
Det sägs att tiden läker alla sår men hur ska någoting läkas som inte går? Föralltid saknad och aldrig glömd. Dig ska jag minnas och föralltid ha i mitt hjärta. Jag är så glad att jag fick lära känna dig och jag ska alltid minnas våra roliga stunder, långa samtal och alla bus. 
 
Hoppas du har det bra där du är och att du känner frid ❤ 
 
2 år har nu gått och jag fattar inte det än

Nytt till fasade

Har velat ha sådana stora bokstäver på huset hur länge som helst men har tyckt de var för dyra på de sidor jag har hittat. Men nu hittade jag lagom stora till hyffsat bra pris. De är 30 cm och det blev perfekt. Förrut hade vi en siffran lite fjuttig 2:a på huset och ingen såg den. Så detta blev toppen! 
 
 

Superhjälterum

Nu är nog Eltons rum helt klart. Temat är svart/vitt och superhjältar men mest batman för det var lättast att hitta saker med. Häromdagen printade jag ut massa tavlor som nu har ramats in och satt upp på vägge.. Blev superbra och enkelt att byta ut bilderna sen när man tröttnar. 
 
Nu är den tomma väggen perfekt
 
 
 

New shoes

Lite ny skor är väl aldrig fel. Pinar mig själv och längtar ännu mer till våren så man kan börja använda dem!
 

Gävle

 Det har varit en lång vecka i Gävle. Det har varit väldigt intensivt och samtidigt lärorikt. Jag har fått så mycket mer  inspiration och ny energi till att bli färdig med utbildningen. Nu är det inte långt tid kvar. Denna vecka har gett mig så mycket och jag är så redo att ge mig ut i läraryrket. Jag verkligen längtar. Vi har haft drama, musik och bild. Det har tagit mycket energi men det har även givit ny energi. Detta är lätt den bästa kursen och jag har fått med mig så mycket jag kan använda mig av i mitt klassrum. Tänk det är två innedagar till på denna kurs :) Trots att det är jobbigt att vara iväg, många tårar har fällts av saknad efertymina killar, så har jag fått så mycket denna veckan. 
 
Nämre mitt mål och snart bara 1 år till examen. Hur sjukt!
 
 
 
 

Vinter

Nu har vi haft snön liggandes rätt länge. Ovanligt för att vara här. Har knappt varit något snöblask heller som det är annars. I helgen passade vi på att åka i skidbacken här i byn. Var plussgrader så passade på om det var sista racet. Nu längtar vi till våren, iaf vi vuxna i huset ;)
 
Lite bilder från vår vinter ute i snön
 
 
 
 
 
 
 
❤❤❤

Semlor

Idag har vi gjort semlor. Hade fixat med fyllningar, mandelmassa, grädde, nutella och bullar. Alla fick välja vad de ville ha i och och även göra dem själva. Så gott de blev :)
 
 

Barnrum

Idag harhar vi fixat lite i Eltons rum. Under veckan när jag varit iväg har hans väggstickers kommit. De var hur fina som helst och vi är toppen nöjda. Nu är de även på plats i hans rum och det var riktigt bra kvalité. 
 
Nu är.nästan hans rum klart. Fattas bara en eller någon tavla. Funderar på att beställa något till Leon oxå. Han har just nu flygplan uppsatta på väggen. Men har inte kommit på något tema än i hans rum så får vänta. 
 
 
 

Tuff vecka väntar

Usch ser inte framemot denna veckan. Påväg till Gävle nu, snart framme faktiskt. Denna gången är jag iväg fem nätter. Aldrig varit iväg så länge från barnen. Jag har bara varit iväg två nätter innan så detta kommer bli jobbigt. Hoppas det snart bli fredag. Var inte alls kul att lämna idag. Men vet att det kommer gå bra. Dock blir det långa dagar för barnen på föris men det händer ju inte så ofta så. Och de längtar ju att få vara först på dagis så tidigt på morgonen. Nästan tjatar när pappa ska lämna och hämta nästa gång. . Knäppisungar ❤ 
 
Hoppas  veckan blir smärtfri och att det blir givande i skolan. Bild, drama och musik väntar. Så något roligt hoppas jag på. 

Batman

Wihoo nu är E:s säng klar. Det blev så bra. Ni vet när man har en bild i huvudet och man är osäker på hur det ska bli men det blir så mycket bättre. Ja det hände här. Haha. Nä men vi är sjukt nöjda och nu vill lillebror oxå ha en så klart. Vill ju inte göra exakt likadana så funderar på att göra den i en annan färg. Har ni sett pyjamashjältarna? Där är det en röd, en grön och en blå karaktär. Kanske kan man göra någon av dem. Hmm. Vill inte riktigt ha svartvitt tema i L:s rum men man kanske kan måla den vit med någon rolig färg i ögonen. Eller kanske det inte alls blir bra nu när den blev så klockren i svart. Finns så mycket fint man kunde gjort till ett flickrum men pojkrum är så svårt 🙈 Och L är en bestämd liten herre. Han pratade om spindelmannen så den kanske man kan fixa. Nåja än så länge får han ha storerbrors förra säng. Innan hade L en sådan kritter från ikea men nu när E fick ny så fick han byta till en större. Så först ska vi försöka sälja krittersängen och sedan den har ha nu så vi får plats med en ny säng. 
 
Snyggt va?! Det första E sa när han kom upp på rummet var "wow va coooolt!" Jag håller med. Äntligen ett lite roligare rum med personlighet. Perfekt att han fick det påslakandet av sin farfar med sambo i julklapp oxå. Nu får jag bara klura lite på lillebrors rum. Vill ju helst inte blanda in för mycket färger heller. Har hittat en cool traktorsäng med grävskopa som han skulle älska. Så ja nästa projekt blir att tänka ut något bra. Får ju inte vara för avancerat eftersom de tröttnar fort. 
 

Trappfix

Idag kom trappmattor på posten som jag beställde häromdagen från jotex. Egentligen är var jag rädd att trappen skulle bli ful för jag gillar det där vita och stilrena men barnen vaknar ibland om nätterna och de gör ju en viss säkerhet mot att halka. De är ju vana vid trappan men man vet ju själv när man är lite sömnig att man kan trampa fel. Så idag har jag och Elton fixat trappmattorna. Han är så nöjd för han hjälpte till jättemycket. Jag blev oxå nöjd faktiskt ;)
 
 

RSS 2.0