Sängavel

Fick världens idé häromdagen. Har klurat länge på säng till barnen men inte hittat något som vi fastnat för. Eller jag har hittat massor men inget som bara woow känslan liksom. Sen är det ju inte bara jag som ska gilla att utan även barnet ;) Idag började jag rita en mall. Klippte klistrade och ritade av. Sambon sågade och nu har jag precis målat. Tror det kommer bli toppen i Eltons rum. Den ska målas en gång till och såga ut ögonen innan den är helt klar. Elton ville egentligen måla röda ögon, vilket jag tyckte var ett bra förslag. Gav även ett förslag att lägga röda ljus slingor i de utsågade ögonen och han ville ha det istället. Har även beställt lite väggstickers stickers med batman masker. Längtar efter att fixa iordning nu när vi kommit på ett tema :)
 
Här kommer lite bilder på progressionen
 
 
 
Vet redan nu att det finns en lillebror i huset som vill ha en likadan. Men börjar med storebror och se hur det blir. Jag är nog mer otålig än barnet ;)
 
Här är väggstickerser som är beställda
 

Älskar att fynda

I onsdags gjorde jag rejäla fynd på Lindex. De hade halva reapriset. När jag räknade ihop det ordinarie priset skulle det egentligen kostat 1100 kr, nu betalade jag 370 kr. Helt sjukt ju! Köpte fina jackor till killarna, de där på bild här nedanför. Jeansjackorna köpte jag på åhlens och cubus, oxå på rea. På lindex blev det en av jackorna, två tröjor till E, en tröja, ett par byxor, vantar och kallsonger till L och en fin tunika till mig. Helt sjukt. Bara jackan har kostat 400 kr. Som sagt, älskar att fynda. Tyvärr var jag stressad och mycket folk så hann inte kolla så länge. Det är alltid ganska utplockat oxå i grabbarnas storlekar. Men är nöjd med det som följde med hem. 
 
Älskar syskonmatchning
 

Julfirande i Nybro

 Sista julfirandet var förra helgen. Lika trevligt som vanligt. God mat, jultomten kom med klappar till barnen och vi vuxna körde julklappsleken. Barnen fick bra julklappar. 
 
Älskar tomtens outfiten!
 
 
 
 

Snöööö

Snön har äntligen kommit till byn. Barnen är så lyckliga och hade nog velat vara ute hela dagarna. På morgonen passar vi på att ta snowracern till dagis och barnen älskar att. 
 
Idag har vi varit ute i 3 timmar. Tog en varsin snowracer till barnen och drog dem bort till pulkabacken. Sen åkte vi flera gånger med barnen och barnen åkte ännu fler gånger själva. De är riktigt duktiga på att styra nu, bättre än mig. Jag körde till och med omkull. Haha. Sen gick vi till affären och handlade till lördagamys. Hamburgare till middag och glass till kladdkakan till ikväll. Mysdag hela familjen. Behövdes verkligen. Nu sitter vi i soffan under täcken och är helt slut efter dwtr hårta träningspasset till pulkabacken och i backen. Men gud va roligt det är och ännu roligare att se barnens lycka❤ Ärligt talat så blir man själv som ett barn igen. Hoppas det ligger kvar tills imorgon så vi kan ta några timmar i backen igen.
 
Påväg till dagis häromdagen
 

Bakmaskin

I julklapp fick jag en bakmaskin av mina killar. Blev så glad för har önskat mig det länge men tycker de är så dyra. Men jag som älskar att baka var det en perfekt present:)
 
Testade förra helgen att baka frukost frallor. In love! 
 

Termin 6/8

Nu var termin 6/8 igång. Det är egentligen helt sjukt. Om 1 år och 4-5 månader ( beroende på när examensarbetet är klart) så är jag färdigutbildad. Måste hela tiden räkna ner för att se målet. Så om 1 år har sista kursen dragit igång, vilket är examensarbete i 20 veckor.
 
Nu har iaf första kursen för vårterminen dragit igång och ärligt talat har jag noll energi kvar. Har varit en tuff höst, en omtenta som hänger efter hela tiden i engelska gramatik. Har verkligen inte tid eller ork att läsa en helt ny kurs med en gammal skit tenta efter mig. Skrev omtenta i torsdags och jag är bombis på att få göra en omtenta till. Jag får hjärnsläpp på salstentor och jag har nog inte klarat en enda på första försöket. Eller jo en av mattekurserna.  Jag hatar den pressen och oron veckan innan och när man väl sitter där i salen blandar man ihop allt. Nä fy. Efter en salstenta känner man sig hjärndöd, minns aldrig hur jag kommit hem härifrån. 
 
Iaf kursen vi läser nu är estetiska lärprocesser. Många innedagar och ganska mycket att göra i kursen. Skapande, skrivande m.m. är inte jätteinsatt vad vi ska göra men tror det innehåller musik, drama och bild. Jag har längtat efter denna kursen sen vi började läsa men nu känner jag mig bara matt och vill att denna termin ska vara över. 
 
Tagga tagga nu kör vi hela vägen! Snart i mål! Hejaheja!

Längtar

Gud va jag längtar till juni. Då är vårterminen över och vi startar sommarlovet med en resa utomlands. Hur underbart! När denna termin är slut så är det bara två terminer kvar. Sista året i skolan är det 10 veckor vfu på hösten och hela sista terminen (vt19) är det examensarbetet. Tänk examensarbete i 20 veckor. Det gör mig nervös men samtidigt förväntansfull, för då är det såå nära mitt mål! 
 
Men först en tuff vårtermin 2018. Estetiska ämnen med många innedagar i Gävle. Får lite smått panik över ekonomin med så många innedagar, för det är inte billigt att resa, bo och äta.  Men jag gillar ju musik. Bild m.m. men allt har varit på hög nivå innan så varför imte nu oxå liksom. Sen sista kursen för terminen är natuvetenskap, usch. Hoppas på att terminen gå smärtfritt. 
 
Längtar sjukt mycket till sommalovet och det här nedanför. Turkiet Side beach! Tänk att få starta sommaren med sol, bad, värme och all inclusive. Det är vi såå värda!
 

Nyår 2017

Idag är det nytt år och nya möjligheter. Känner mig alltid så postiv när man går in i ett nytt år. Nästan som ny energi. Ett år nämre tills 2019. Tänk om ett år är det bara en termin kvar tills jag är färdigutbildad. 
 
Det var ett mysigt nyår. Vi var bara hemma bara vi. Välbehövligt och riktigt skönt faktiskt. Inga måsten, ingen stress och kunna strosa runt i one piece hela dagen. Gjorde iordning oss lite till förrätten sen så bytte vi igen. Haha. Vi åt gott och bara va. Badade badtunna efter varmrätten och det var så varmt att hoppa i så man brände sig, men skönt att sitta där i när det föll kalla regndroppar. Det sköts oxå lite raketer runtomkring oss så himla mysig stund innan vi gick in för att inta efterrätten. Kollade på film och somnade runt kl 21 och ställde klockan på strax innan 24 för att masa oss ut alla för att kolla på raketer och skicka iväg två lyktor. Det var mycket raketer som vanligt och väldigt fina raketer. 
 
Förrätt blev det toast med räkröra.Varmrätt åt vi ryggbiff, hasselbackspotatis, rödvinssås och bea.
Efterrätten blev en ny som vi aldrig testat. Vit chokladmouse med hallonsås. Gudomligt gott. Leon sa flera gånger att det var jättegott och att mamma är jätteduktig på att göra efterrätt. Denna ugnen. Elton ville spara sin för han ville äta den dagen efter oxå för den var så god. Haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott nytt år från oss ❤

RSS 2.0