Nyår 2017

Idag är det nytt år och nya möjligheter. Känner mig alltid så postiv när man går in i ett nytt år. Nästan som ny energi. Ett år nämre tills 2019. Tänk om ett år är det bara en termin kvar tills jag är färdigutbildad. 
 
Det var ett mysigt nyår. Vi var bara hemma bara vi. Välbehövligt och riktigt skönt faktiskt. Inga måsten, ingen stress och kunna strosa runt i one piece hela dagen. Gjorde iordning oss lite till förrätten sen så bytte vi igen. Haha. Vi åt gott och bara va. Badade badtunna efter varmrätten och det var så varmt att hoppa i så man brände sig, men skönt att sitta där i när det föll kalla regndroppar. Det sköts oxå lite raketer runtomkring oss så himla mysig stund innan vi gick in för att inta efterrätten. Kollade på film och somnade runt kl 21 och ställde klockan på strax innan 24 för att masa oss ut alla för att kolla på raketer och skicka iväg två lyktor. Det var mycket raketer som vanligt och väldigt fina raketer. 
 
Förrätt blev det toast med räkröra.Varmrätt åt vi ryggbiff, hasselbackspotatis, rödvinssås och bea.
Efterrätten blev en ny som vi aldrig testat. Vit chokladmouse med hallonsås. Gudomligt gott. Leon sa flera gånger att det var jättegott och att mamma är jätteduktig på att göra efterrätt. Denna ugnen. Elton ville spara sin för han ville äta den dagen efter oxå för den var så god. Haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott nytt år från oss ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0