Insynsskydd

Vi förbereder inför bygget av insynsskydd vid våran nya uteplats. Det är mycket att tänka på och två olika viljor. Haha. Men under våra år som husägare har vi fått lära oss att kompromissa. Tänk att vi ägt vårat hus i lite mer än 6 år nu. Vilken resa vi gjort egentligen. Vi har lite planer på att välja att sälja i framtiden. Men det är inom några år i så fall. Vill hinna njuta lite här efter allt slit liksom. Men vi har alltid velat bygga nytt, någon gång i framtiden kanske. Drömmar går ju. Letar efter den perfekta tomten. Men är dåligt med det här vi vill bo. 
 
Åter till insynsskydd bygget. Vi vill ha ett ganska rejält men ändå inte plankliknande. Skitsvårt. Inne på att måla det vitt. Tycker det är så fint med vitt och smala brädor. Dock mer jobb än om man köper tryckinpigrerat, men hela våran altan har det och även det kräver underhåll. Sen är altanen så stor så känner att det blir för mycket trärent liksom. Så ja planen är att måla och bygga ett vitt högt insynsskydd. Lite kluven på hur. Vill egentligen inte ha någon insyns alls men risken är att det blir ett högt "fult" plank. 
 
 
Nu ska det på med markduk innanvi kan fylla upp med det svarta singeln runtomkring. Får se hur mycket vi hinner nu innan semestern i Turkiet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0