Sessan 11 år

 
I fredags fyllde våra pälsboll 11 år. Tänk att jag fått ha dig i mitt liv så länge. Bättre hund kommer vi aldrig få. Så duktig med barnen. Aldrig varit några bekymmer. Älskade lilla hund vad du förgyller mina dagar. Under de här pluggår en har jag aldrig behövt vara ensam hemma. Min bästa vän ❤️

Snickers

Bakat en stor snickers idag. Skulle gjort det för någon helgs sen men blev inte av. Är väldigt många ingredienser i så tror att den kostar närmre 200 kr att baka. Men ja den var hur god som helst och mäktig. Vi orkade bara ta en liten bit var så nu är det massor över. Vart gör vi av det??!
 
 

Halloweendisco

Igår var vår stora kille på sitt första skoldisco. Man fick klä ut sig och det ville han hemskt gärna. Var lite skeptisk till hans önskemål då det var läskig clown men ja, det var de enda han ville så jag fick dramatisera ner målningen lite. Kan ju säg att det var många barn som var bra mycket läskigare på discot. Jag var med hela tiden i bakgrunden men hade egentligen inte behövts, jag som är hönsmamma eller mest nyfiken på hur det skulle gå. Han var så duktigt. Dansade hej vilt, gick på spökrunda som var väldigt läskig. Kom gråtandes barn ut därifrån. Han tyckte den var otäck och vissa började gråta där inne när han var med men han klarade att. Jag kollade faktiskt in och jag hade nog inte grejat det. Jag fick stanna med den ena kille vid dörren och han vägrade gå så jag såg ju vad som hände där inne. Läskig musik, bäcksvart, läskiga masker och de rörde på en. 
 
Var en nöjd kille när vi kom hem:) 
 

Höstbilder

Så härliga färger nu på hösten. Varit fint väder i helgen så var ute i trädgården några timmar och röjde löv och la klart sista plattorna runt om uteplatsen. 
 
Passade på att ta bilder på barnen ❤️🍁🍂
 
 
 
 
 
 
 

Hösten är här

Vilken underbar höst vi haft hitintills. Varit många fina dagar. Ser dock inte framemot kyla, snö och slask. Visserligen har alla årstider sin charm men gillar inte att frysa för länge.
 
Dags att kratta löv kanske  De sa bara swish så låg alla löven där. Nackdelen med många träd på trädgården. Men jag gillar det lummiga och insynskyddet det ger på sommaren. 
 

Söndag

Vilken fantastisk helg med underbart väder. Spenderat mestadels av helgen på åvallen. Fotboll är livet. I fredags åkte vi direkt till Ikea när jag slutat. F var ledig för lilleplutt skulle på försenad 4 årskontroll på BVC. Allt hade gått bra, dock blev han otålig men klarade allt tillslut. Myror i brallan. På ikea åt vi lite och shoppade möbler till nya kontoret  Sambon har startat eget och jag behöver ju oxå en hörna att plugga på och förvara jobbgrejer. Rummet har agerat gästrum/datorrum men nja sängen åkte ut för vi har sällan någon som sover över och vi ställde nu in en soffa istället. Så nu är det mysrum/kontor. Sen köpte vi även en fåtölj vi velat ha länge. Ska köpa en till sen så vi har en varsin ;) avslutade besökte med glass för barnen.
 
 
I lördags var det ungdomsavslutning på åvallen med fotbollen. Eltons lag skulle delta och jag och sambon skulle stå vid olika stationer. Det bjöds på femkamp m.m. Mysig dag. På kvällen hade jag och barnen filmmys medan sambon var iväg på poker.
 
Idag har E haft simskola, sen har vi handlat och efter det hejat på pappan SOM spelade kvalmatch 1 av 3. Den förlorade tyvärr med 1-2 :( nu gäller det att vinna nästa två för att ta klivet upp i nästa division. Nåja underbart väder för att vara ute hela helgen :) jag är dock halvkrasslig och är så trött på detta. Gått nu såhär i 5 veckor och mår dåligt. Vill liksom inte bryta ut helt. Så jag trotsade denna helgen med några Alvedon. Gillar inte att ta värktabletter och gör det ytters sällan för de brukar inte hjälpa ändå. Nu håller jag tummarna på att få må bra snart! 
 
 
 

Födelsedagskalas

Förra helgen firade Vi våra prinsar som fyllt år. Blev lite sent kalas men har inte fått ihop att helt enkelt. De fick många spel och pengar att gå på bio eller bada för. Tack för allt :)
 
Blev en ninjago tårta dagen till ära. Bakade även Snickersrutor och chokladbollar. Tillmä middag blev det varm smörgåstårta. Blev ett lyckat kalas.
 
I tårtan är det ljusa tårtbottnar, ett lager med hallon, ett lager nutella fluff och uppepå Grädde och sockerpasta. 

Wedding

Igår gifte sig våra fina vänner. Tänk att man kan finna vänner på senare dar som man klaffar så bra med. Vi lärde känna varandra för 6 år sedan. Tack vare våra två äldsta pojkar. Sen har vi delar allt och de har varit så lika i alla perioder när de sovit dåligt, sovit bra, slutat med blöja osv så vi har verkligen förstått varandras liv fullt ut. Vi har varit på semester både i Sverige och utomlands tillsammans. Vi har funnit vänner för livet!
 
Igår fick vi dela deras stora dag. Allt var så fint. En perfekt dag/kväll / natt. God mat, trevligt sällskap och mycket dans. Vi åkte hem kl 3 inatt från festen. Så länge var längesen jag var vaken. Man glömde helt enkelt bort att man var trött. Tack så mycket för vi Fick dela detta med er. Eftersom min sambo inte vill gifta sig får man njuta extra mycket när man väl är på bröllop;)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0