Andas

Idag när Leon hade gympa gick jag OCH Elton till lekparken på skolan. Det var så mysigt att umgås och leka bara vi. Ge en barn tid liksom. När vi sen på kvällen skulle sova kom Elton till mig och sa; "Mamma, du vet innan när Leon var på gympan, visst var det mysigt att vara bara du och jag?" Älskade barn ❤️ Älskar dig till månen och tillbaka flera gånger om!
 
I all stress glömmer man ibland bort att andas och njuta av tillvaron. Snart, snart får ni tillbaka er mamma. Försöker verkligen så gott jag kan, att uppfostra, ge er tid och framförallt kärlek. Snart är jag i mål och snart kan jag börja andas på riktigt igen. 4 års slit är snart slut. Jag säger inte att mitt val av yrke är lätt för det är väldigt påfrestande, men att slippa tänka på plugg och hela tiden prestera på en nivå som jag fortfarande inte vant mig vid, det ska bli skönt att slippa. Längtar så till sommarlovet. Behöver andas och umgås med min familj. 7 veckor ska vi vara lediga tillsammans ❤️
 
 
 
 

Premiär med husvagnen

Förra helgen åkte vi ut en natt med husvagnen för att se så allt fungerar och så var vi ivriga på att få prova den. Tog en natt på fina Dragsö. Bokade en plats nära lekplatsen. Vi provade att fälla ut markisen och den kommer vi verkligen få användning för om man bara stannar någon natt. Förtältet kräver mer tid och man behöver stanna några dagar för att känna att de känns meningsfullt att packa upp. Markisen tog typ 5 min att fälla ut. Så smidigt. Längtar ännu mer till sommarlovet nu!
 
 
 
 
 
 

Blommor

Allt detta fyndade jag på Netto häromdagen. Så vackra färger som kommer pryda vår uteplats och altan. Rosbuskarna på stam älskar jag verkligen! 

RSS 2.0