Oturskillen ❤️

Vår lilla kille har återigen råkat ut för en olycka  I söndags smällde han igen ena skjutdörren till sovrummet och råkade ha sitt finger i vägen. Detta blev ingen vanlig klämmskada utan en rejäl skada. Hela nageln flyttade på sig och nagelbandet var typ helt sönder. Vi trodde att det var det ytliga som var skadan men efter röntgen visade det även en fraktur på fingertoppen. Hela fingertoppens ben hade gått itur. De började med att ge han lugnande gas för att kunna sätta bedövningssprutan. Sen så fick de försöka flytta tillbaka nageln och nagelbandet. Därefter sydde de fast nageln för den behövs som skydd. De vet inte än hur det kommer bli, kan hända att efter  stygnen är  Bortplockade att nageln ramlar. Och vi vet inte heller hur det komme se ut om eller när nageln växer ut. På fredag ska vi in för andra gången och lägga om bandaget och kolla om det blivit infektion. Sen nästa vecka ska stygnen bort. Håll alla tummar på att det läker fint nu och att vi får vet mer snart.
 
Det gör så ont i Mamma hjärtat. Han bara satt där och bet ihop. Vår kämpe. Det måste gjort fruktansvärt ont alla gånger läkarna tryckte och grejade innan en bedömning. Mitt lilla hjärta vad du är duktig. Jag hade aldrig klarat det. Klarade knappt att stå bredvid. Tur min sambo är så lugn och kunde tejpa om innan vi åkte in till akuten.
 
 

Husvagnsägare

Så himla glada över att äntligen vara husvagnsägare. Hoppas på en underbar campingsomnar tillsammans. Som vi längtat efter egen husvagn i 3 år. Nu äntligen slog vi till. Gabska så mycket över vad vi tänkt ge från början men den är såå fin. Bättre att köpa en vi kommer vilja ha några år än att behöva byta efter något år.  Hoppas att  Vi kommer vara nöjda med denna planlösning. Det var denna vi fastnade mest för och vi har kikat 4 gånger innan vi slog till. Haha. Vi ville ha en husvagn där man alltid kunde ha matplatsen uppe och slippa bädda upp och ner varje morgon och kväll. Så vi fastnade för en med våningssäng, en dubbelsäng och sen en matgrupp. Matgruppen kan man även fälla ner så två till får plats om någon kommer på besök. Detta blir nog perfekt. 
 
 
 
 

RSS 2.0