Fixar ute

Igår fick jag den smarta idén (inte så smart med tanke på min rygg) att påbörja nästa projekt. Fixa gången på framsidan. Jag vill att det ska hänga ihop med uteplatsen så allt bli en helhet. Igår började jag gräva bort den kantsten som låg där och i stället ska vi byta ut så det är samma som runt uteplatsen. Sen ska vi jämna till och lägga nytt singel. Även där samma som man ser där bak, mörkt grått istället för ljust grått. Vi ska även bygga nytt staket och det ska bli likadant som insynskyddet fast lägre då. Det kommer bli så bra och det bli en helhet. 
 
 
 
Så denna vår och sommar är det projekt trädgård /tomt. Förra året började vi odla gräs och fixa uteplatsen och nu ska allt runt omkring bli fint. Sen är planen att bygga carport men får se vad vi orkar och hinner. Har 1,5 år på oss innan bygglovet går ut. 
 
 

Vårtecken 🌞🌱

I vår trädgård kikar fler och fler blommor fram  Snödroppar, krokus och påskliljor. Tulpanblad har även börjat kika fram. Älskar våren!
 
 

Jag 🖤 fredagar

 

Skidsemester

På sportlovet gjorde vi vår allra första skidsemester. Jag var sjukt nervös eftersom jag inte åkt på 15 år. Barnen hade aldrig åkt och Fredrik typ åkt någon gång i byns skidbacke. Så vi visste ju inte alls hur det skulle gå. Vi bokade skidskola för barnen de första 3 dagarna. Så vi hade ca 1 h på oss att komma in i att första dagen. Det gick ganska fort faktiskt så när barnen var klara första dagen med skidskolan kunde vi lära dem mer. Efter en dag var vi inne i att och efter 3 dagar så åkte vi röda, blå och gröna backar. Vi hade verkligen en toppen semester och detta kommer vi göra fler gånger. Vi älskar ju solsemester men detta gillade vi oxå, går inte att jämföra för är helt olika semestrar. Vi hyrde en stuga tillsamans med Fredriks storebror med familj. Vi var i backarna hela dagarna så när vi väl kom till stugan vid 19 tiden blev det att äta middag och sen slappa innan man var så trött så man somnade bums. Det kändes härligt att vara aktiv hela dagarna. Vi åkte 5 dagar skidor i rad så när vi åkte hem så var kroppen helt slut. Haha. Barnen var så duktiga på bilresorna och även på plats. Dock otåliga på att skynda sig till backarna. Var ju mycket kläder och grejer att ta på sig. Och vänta på att alla ska vara klara. 
 
Detta lever vi på tills sommarlovet drar igång med husvagnssemestern :)
 
 
 
 
 
 
Kolla bara in denna fantastiska miljö. Ro i själen❤️ Detta behövdes verkligen! 

RSS 2.0