80-talsfest

Förra fredagen hade vi kickoff med jobbet. Vi på lågstadiet hade planerat denna gången. Temat föll på 80-talstema. Blev en lyckad kväll med 50 kollegor. Kan tänka mig hur det kändes på 80-talet, mer säger jag inte. 
 
 
 
 

Lycka

Det har börjat vända. Var nog bara en period då jag kände någon slags oro i kroppen. För just denna veckan känner jag sådan lycka och lättnad. Många saker börja falla på plats, både med job och privatliv. Är så tacksam för allt och över små saker i vardagen. Ska försöka stanna upp och njuta mer av livet. Försöka må bra och sluta stressa och, för det påverkar min omgivning 
 
18 augusti då puzzelbitarna föll på plats ❤️
 
 Happier

Sorg

Jag vet inte vad som hänt. Känner mig nedstämd över vissa saker. Är det att jag börjar bli äldre och några de mål som jag velat uppnå innan 30 är nådda eller kan det vara någon slags sorg över att saker jag velat uppnå som jag har fått skjuta åt sidan. Jag börjar väl sakta att inse att saker inte alltid blir som man tänkt och vissa saker kan man inte bestämma själv utan man måste vara två om och att vissa saker inte sker hur mycket man än önskar. Jag måste börja bearbeta alla de tuffa åren som varit, börja andas och njuta av tillvaron. Vara glad över det jag uppnått hitintills och de saker jag kan glädjas över. Sluta täkta på det förflutna och tänka på här och nu. Men jag är en person som skjuter undan känslor tills allt explodera och smäller hårdare än någonsin. Jag är även en person som kräver planering och struktur. Det är svårt att rucka på vissa saker. Men jag försöker och lär mig med tiden.
 
 

RSS 2.0