Färgtema till bröllopet

Färgtema jag vill ha på bröllopet är dusty rose, vit och grå. Fick panik när jag inte hittade något i dusty rose och var rädd för att jag fick börja tänka om. Men med mycket letande har jag hittat få detaljer med det, vill inte ha för mycket. Just den rosa jag vill ha är mer dov. Vill inte ha skrikrosa eller Bebis rosa utan denna här nedan. Får väl se om jag lyckas, har en tanke i huvudet.
 
Kolla så otroligt fint 😍
 
Kommer mer insperation med brudbukett och dekorationer. Ska hitta en fin klänning till min syster oxå som är dusty rose, hon ska vara min brudtärna. Frågade henne häromdagen ❤️
 
 Bilden jag skickade till min syster 

Längtar tillbaka

Jag vill tillbaka till sol och värme🌞Längtade inte alls hem om jag ska vara ärlig. Haft ångest sen vi kom hem, och då menar jag verkligen ångest. Vill bort från livet och det där ekorrhjulet. Vill kunna andas utan stress, press och oro. Vill vara ifred från allt, slippa ha ont i kroppen och bara vara jag. Är inte alls mig själv just nu och inte varit det på ett tag heller. Måste bryta mönstret, måste få må bra och tänka bra tankar.
 
Tur vi har något att se framemot i sommar 💒 Kanske får sätta mig och planera lite på bröllopet och skingra tankarna. Nu börjar jag längta och fatta att vi verkligen ska gifta oss ❤️
 
Koh Lanta ❤️

Weddingdressinspo

Lite av de klänningar som jag hittat innan jag provade ut den klänning jag ska ha. Älskar öppen Rygg, spets, tyll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kyrkan

Just precis när vi betsämt oss för den 25 juli 2020 och bokat kyrka, lokal och fotograf så känns det ändå som att det skulle kännas mer perfekt på midsommarhelgen då vi faktiskt firar 10 år som förlovade. Men samtidigt känns det inte optimalt eller kul på midsommar heller. Jag är kluven. Så försöker tänka att det ändå är året vi firar 10 år som förlovade och att det ändå bara är 1 månad efter midsommar. Men en annan sak som oroar mig är att det ska vara för varmt. Regnigt bryr jag mig inte så mycket om, men för varmt är ju sjukt jobbigt. Visst regn är inte kul när man ska fotas och så, Men tror det kommer bli toppen i slutändan. Kyrkan hade vi bokat först i Rödeby men sen var den lokal vi tänkt redan bokad så då kändes det mer rätt att vara i stan. 
 
Ja helt sjukt att folk redan bokat lokal. De sa att det redan var folk som bokat den loakalen för sommaren 2021. Haha. Jag som kände mig dum att vara 10 månader för tidigt ute. Kyrkan blir i alla fall Fredrik kyrkan där jag faktiskt är döpt. Den är totalrenoverad och annorlunda än vanliga kyrkor. Den är så fin nu, sådär pampig, modern men ändå bevarat det gamla. Jag har varit där 2 gånger nu och kikat eftersom jag kände mig osäker men nu så känns det så rätt!
 
Bilder inne i kyrkan 😍
 
 
Kolla bara in de där fina stolarna! 

RSS 2.0