Examenspresent

Nu har jag äntligen gjort min examenspresent. Detta är en sak jag velat göra i ca 3 år men jag bestämde mig för att göra den när jag tagit min examen, som en morot och present. För mig har den även en betydelse. En symbol att jag klarat mitt mål och en symbol för min styrka. Med fjärilens vingar kan man flyga vart man vill. En slags frihetskänsla har infunnit sig. Jag är i mål och kan äntligen känna någon slags ro i själen. Jag tog min lärarexamen trots många bryt och dåligt mående. 
 

I'm in LOVE 😍 Den blev så mycket bättre än utgångsbilden och tillsammans gjorde vi den efter mina önskemål. 

 
Fjärilen är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Att du precis likt som fjärilenträder ur sin kokong med en ny medvetenhet och skönhet. Fjärilen står även för pånyttfödelse och förändring. 

Thailand

Vet inte om jag berättat men vi åker till Thailand i december. Ska bli så härligt. Vi har velat åka dit sen vi blev tillsammans men har liksom inte blivit av. Hoppas verkligen att det kommer bli så fantastiskt som alla säger. Vi är iväg i 3 veckor, aldrig åkt iväg så länge. Vi har varit t iväg i 2 veckor som mest. Ska bli spännande att se hur det går med barnen, har ju varit pga dem vi inte velat åka. Man vill ju verkligen kunna åka runt de allt man vill och så och de har varit för små tidigare. Jag har alltid skämtat och sagt att vi kommer åka till Thailand den dagen jag får gifta mig och det får bli vår bröllopsresa. Men så blev det inte. Aldrig blir det som jag vill. Haha. Undra om det någonsin sker. Det dröjde iaf 13 år innan vi åkte till Thailand. Så ja giftermål lär ju dröja ytterligare. 
 
Vi åker över julen så det känns oxå skumt att inte vara hemma. Första gången vi firar i ett annat land. Men ska ju samtidigt bli skönt att slippa alla bestyr. Detta är även vår 30 års present till varandra. Tänk vilken present. Vi åker 2 dagar efter jag fyllt 30. Vi ska möta upp min bror med familj där oxå. De åker lite innan oss. Kommer bli så skönt att släppa allt här hemma. 
 
 

RSS 2.0