Resor

Sitter och kikar resor. Inte lätt alls. Hittat två hotel som verkar bra och barnvänliga. Vill ha nära till strand, slippa trappor m.m. Det är inte lätt att veta hur allt ska gå med ett litet barn. Velar fram och tillbaka hela tiden, ska vi eler inte!? Vi har sagt att vårt intresse inte får bli lidande, men samtidigt kommer man kunna njuta fullt ut med en liten 9 månaders bebis som förmodligen är en lite huligan då? Känns onödigt kanske om man ska lägga så pass mycket pengar. Men vi har bestämt oss, vi ska åka och så får man ta det som det kommer. Fredrik gillar ändå inte att ligga still så då får han väl jaga lilleman;)
 
Behöver få komma iväg, koppla av och bara få vara. Kommer bli spännande, mysigt och minnesvärt att åka som en familj för första gången:) Nu ska vi bara hitta något som passa. Kan tänka oss Turkiet igen eftersom vi trivts där, men sen kanske det är tråkigt när vi vatt där 3 gånger redan? Om vi ska dit igen blir det nog Side för där har vi inte varit. Behöver ha  något att längta och se framemot nu:) Har ju inte varit så resesugen sen sist då jag bröt armen.
 
 
 
 
/Madelii
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ser ju helt underbart ut på bilderna, och ibland behöver man få komma iväg på lite semester med sin familj. Svårt det där med att resa med ett litet barn, men jag tror nog det kan funka om man planerar lite innan och lyckas hitta ett bra hotell :)

2013-04-17 @ 19:10:30
URL: http://lillyz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0