Projekt renovera nytt badrum

Vi har velat göra ett badrum i källaren sen vi flyttade in men varit nöjda som det är nu. Vi har ju en toa på övervåningen som är totalrenoverad -08 men är bara dusch där. Nu när vi fått barn så tänkte vi det kunde vara mysigt med ett badrum/toa med ett större badkar så alla kunde bada tillsammans. Vi har ringt runt till firmor och själva grunden och kakling är fixat. Nu måste vi bara få tag i någon som kan ge oss ett rimligt pris på att dra nya rör och el där nere eftersom det inte är något badrum nu. Just nu är det bara ett förråd typ:P
 
Det rummet bredvid trappen till höger som det står verkstad är planen att göra ett badrum/toa. Nu väntar vi bara på att någon vvs:are ska kolla så att det funkar med rör osv. Håller tummarna. De kommer på onsdag:)
Där det står kallförråd är planen att vi ska göra en groventre. En ingång som vi kan använda eftersom vår hall där uppe är rätt liten. När det blir vinter sen så kan det vara skönt att ha någonstans att lägga Eltons alla vinterkläder;) Men först ska vi se vad som sägs om badrummet:) Spännande!
 
/Madelii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0